Ogólne > Pomoc!
Kurier
zyrafffkaa:
czesc wszystkim :) mam pytanie, czy zna ktos jakiegos dobrego kuriera do przewozu paczek z polski do danii ??
boniek:
Hm...ja korzystalem z uslug Poczty Polskiej i paczki dochodzily szybciej do Danii niz na terenie Polski....zawsze otrzymywalem paczke w terminie okolo 3 dni od wysylki, bywalo ze paczka wyslana w Polsce w piatek po poludniu byla u mnie juz we wtorek lub najpozniej! srode rano....moim zdaniem to szybko...
anka84:
A ktos wiem moze jakie sa ceny wyslania paczki? A i jeszcze ile kosztuje wyslanie kartki pocztowej do polski bo czeka mnie wyslanie sporej ilosci.
Tula:
--- Cytat: anka84 w 23 Sty 2008, 17:28:27 ---A ktos wiem moze jakie sa ceny wyslania paczki? A i jeszcze ile kosztuje wyslanie kartki pocztowej do polski bo czeka mnie wyslanie sporej ilosci.
--- Koniec cytatu ---
Chryste Panie, to nawet tego sie nie mozna samemu dowiedziec ???.
boniek:
To zalezy czy paczka z Polski do Danii czy na odwrot. Paczka z Danii do Polski kosztuje 186 koron plus okolo 20 koron za kazdy dodatkowy kg. Takie ceny sa na stronie dunskiej poczty... Z tego co pamietam to jak sie wysyla paczke do Danii to placi sie 51 albo 61zl(juz nie pamietam...) a reszta naliczana jest od wagi...
Co do pocztowki to wyslalem ich kilkanascie i znaczek kosztowal chyba 6,5 korony a pocztowka kolo 10 ale to bylo kilka miesiecy temu a po nowym roku zapewne stawki sie zmienily, trzeba sprawdzic cennik...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej