Ogólne > Pomoc!

Kurier

<< < (2/2)

Klingon:

--- Cytat: anka84 w 23 Sty 2008, 17:28:27 ---A ktos wiem moze jakie sa ceny wyslania paczki? A i jeszcze ile kosztuje wyslanie kartki pocztowej do polski bo czeka mnie wyslanie sporej ilosci.

--- Koniec cytatu ---

Poczta Polska po prawej stronie są usługi zagraniczne.

GLS Poland

A tu jest Post Danmark.

vera:

--- Cytat: anka84 w 23 Sty 2008, 17:28:27 ---A ktos wiem moze jakie sa ceny wyslania paczki? A i jeszcze ile kosztuje wyslanie kartki pocztowej do polski bo czeka mnie wyslanie sporej ilosci.

--- Koniec cytatu ---

sprawa naprawde poważna i wnioskujac po tym mozna odnieść wrażenie że wyslesz 1000 pocztówek........... ::)

zyrafffkaa:
Dziekuje slicznie za odpowiedzi,ale niestety ja mam dwie paczki po 30kg... kontaktowalam sie z wyzej wymieniona firma GLS i oni niestety nie maja mozliwosci przewiezienia tego, poniewaz jest za duze. A jak widze Poczta Polska obsluguje paczki tylko do 20 kg :/

anka84:

--- Cytat: Tula w 23 Sty 2008, 17:43:01 ---Chryste Panie, to nawet tego sie nie mozna samemu dowiedziec ???.

--- Koniec cytatu ---

Zawsze mozna i wlasciwie nawet mam taki zamiar zrobic jutro ale myslalam ze moze wie ktos tak mniej wiecej. Nie napisalam przeciez mam paczke wymiarow ........ o wadze...... ile to bedzie kosztowac?

anka84:

--- Cytat: vera w 23 Sty 2008, 21:29:15 ---
sprawa naprawde poważna i wnioskujac po tym mozna odnieść wrażenie że wyslesz 1000 pocztówek........... ::)

--- Koniec cytatu ---

Nie az tyle :-) tylko o.k 40 szt.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej