Ogólne > Rodzina ...
SZKOLA DLA DZIECI
Gaja:
Do mala Aarhus.
Bardzo dziękuje za linka. Pozdrawiam. ;D
kris6:
Witam wszystkich. Przepatrzyłem całe forum i nie znalazłem jeśli jest odpowiedz na moje pytanie to przepraszam użytkowników :). Mieszkam w Hirtshals nie daleko Hjoring i chciałbym sprowadzić tu rodzine(córka 14, syn 11) i najlepiej by było żeby poszli do szkoły polskiej gdzieś w okolicy. Może ktoś wie coś na ten temat ::)
Jomir:
Szkola polska jest tylko przy ambasadzie w Kopenhadze plus placowka korsespondencyjna gdzies na Jutlandzie.
Sa to jednak szkoly weekendowe, realizujace li i jedynie minimum programowe.
Dzieci musza isc do szkol dunskich.
aneczka:
Witam,
Z tego co przeczytalam to dzieci w Dani ida do szkoly w wieku 6 lat i pierwszy rok nauczania jest tak jakby polska zerowka? To jest brane jako rocznikowo? Moja corka ma 4 lata i jest z marca czyli do szkoly pojdzie za dwa lata? Jezeli jestem w bledzie prosze Mnie oswiecic... Pozdrawiam
B.E.A.T.A:
--- Cytat: aneczka w 07 Sie 2009, 09:20:23 ---Witam,
Z tego co przeczytalam to dzieci w Dani ida do szkoly w wieku 6 lat i pierwszy rok nauczania jest tak jakby polska zerowka? To jest brane jako rocznikowo? Moja corka ma 4 lata i jest z marca czyli do szkoly pojdzie za dwa lata? Jezeli jestem w bledzie prosze Mnie oswiecic... Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
tak, twoja córeczka pójdzie do zerówki za dwa lata.
pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej