Regionalne > Kopenhaga

Polskie sklepy w Kopenhadze

<< < (5/15) > >>

seba08:
No pewnie pszecierz nie morzna sie doczepiac odrazu do bykóf ,tymbardziej na profesjonalnej stronie pszedsiembiorcy

Jomir:
Oczwiscie, ze mozna byc dobrym sklepikarzem i robic bledy ortograficzne. Jednak na stronie internetowej ich byc nie powinno.

@ae@:
Dlaczego nie powinno? Przepisy to reguluja? :-)

Przeciez to jego prywatna strona, sam za nia zaplacil/zrobil i moze sobie pisac jak mu sie podoba - moze straci jakis klientów ale to juz jego prywatna sprawa :-)

Nie przesadzajmy z tym sredniowiecznym ocenianiem ludzi na podstawie ortografii :-)

jamjurand:
AE , znowu masz racje :)
Koles,dunczyk, kolosalnie ordblind, ktory nie potrafi napiac "ja tak" bez 3 bledow, sprzedaje tania bizuterie na internecie, na jego stronie jest mnostwo okropnych bledow, ale o dziwo sprzedaje dobrze i zaden dunczyk, oprocz mnie :) jeszcze nie zwrocil mu na to uwagi.

psychopata:
Ja bede trzymac strone Jomira, choc on tez wali byki.
Na stronie nie powinno byc bledow, podobnie jak na stronie glownej forum poloniainfo.dk I nie dlatego, ze reguluje to prawo, tylko bardziej umowa zbiorowa, spoleczna, ze od tekstow umieszczanych publicznie oczekuje sie czystosci jezykowej, co za tym idzie, znajomosci ortografii.

AE, pisalas, zeby nie oceniac czlowieka po ortografii. Nikt tego nie zrobil. Ocenianio wylacznie strone.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej