Regionalne > Kopenhaga

Polskie sklepy w Kopenhadze

<< < (6/15) > >>

Jomir:
Z tymi bledami to chyba cos CI sie pomylilo.

psychopata:
Nie sadze. Masz problemy z pisaniem "nie" lacznym i rozdzielnym i nagminnie piszesz "wogole" razem. Nie chce mi sie grzebac w postach, uwierz na slowo.

Ale spoko, nie jestes polonista, tylko tlumaczem, wiec to nie ma znaczenia.

jamjurand:
Czy kask ale tylko rowerowy mi wystarczy?  :D

@ae@:
....AE, pisalas, zeby nie oceniac czlowieka po ortografii. Nikt tego nie zrobil. Ocenianio wylacznie strone....
A strona to tak z nieba spadla? ;-) Zrobil ja czlowiek i oceniajac strone oceniasz czlowieka za nia.

...I nie dlatego, ze reguluje to prawo, tylko bardziej umowa zbiorowa, spoleczna, ze od tekstow umieszczanych publicznie oczekuje sie czystosci jezykowej, co za tym idzie, znajomosci ortografii...
Nie istnieje zadna umowa zbiorowa, spoleczna i nie istnieje cos takiego jak " oczekuje sie" bo kto to jest "sie"?
Ty? Ja? Ja oczekuje czegos innego niz ty :-) Komus kto wejdzie na strone a sam pochodzi z Chile jest tez wsio ryba :-)
Czyli to taka twoja prywatna,osobista umowa z samym soba, ze ty : ... od tekstow umieszczanych publicznie oczekuje czystosci jezykowej, co za tym idzie, znajomosci ortografii...Twój poglad :-)

Hm..czy prywatna strona internetowa jest tekstem publicznym? Ciekawa dyskusja bo przeciec nikt nikomu nie nakazuje na wlasnie ta strone popatrzec...
:-)

Jomir:
Ej, Chlopie!
Jak napisales, ze wale byki, to juz myslalam, ze jakas RZabe znalazles, tudziez spojZenie czy salaDke...
A Ty tu o takich tam?
Jestem pewna, ze nie chodzi o nie z czasownikiem albo rzeczownikiem, a reszta jest dyskusyjna.
Wpadam na forum na 5 minut, celem odskoczenia od dunskich tekstow, nad ktorymi siedze czasami po 12 godzin i naprawde mi sie nie chce zastanawiac nad kazdym, pojedynczym slowem napisanym na forum. Tudziez na czytaniu moich postow po 5 razy.
Baw sie dobrze!

[Posted on: 07 Paź 2011, 08:37:50]
AE - moim zupelnie prywatnym zdaniem, strona swiadczy jakos o jakosci uslug.
Owszem, ze prywatna strona jest prywatna, ale jezeli jest to sklep internetowy, to strona pelni jednoczesnie funkcje reklamy. W takiej sytuacji, wrto by bylo juz poswiecic chwilke i sprawdzic bledy.
Tak sobie mysle...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej