Regionalne > Kopenhaga

Polskie sklepy w Kopenhadze

<< < (13/15) > >>

Zofija:
Wlasnie wrocilam ze sklepu. Ogroreczki do kiszenia , swiezy chlebek. Jest OK. Mam tylko nadzieje, ze ogorki beda dobre, bo z 3 tyg temu kupione na Aboulevard niestety zrobily sie puste w srodku , jakies dziwne jakby sztucznie nawozone czy co. Jeden gaz  :o Nie nadawaly sie na chlebek >:(, wyrzucone pieniadze, a najgorsze ze kolezance z pracy, Dunce zaserwowalam sloik i wpadka na calego >:(

1941:
Hehehe najpierw probowac trzeba samemu, nauka kosztuje hihihi  ;D
Przedobrzylas w tym lizusostwie  ::) ;D Cos jeszcze, niby to do sprobowania  ;) nosisz???

zpatentem:
Ogorki na Åboulevard w plastiku to powalka, sa tam b.dobre w sloikach zapytaj panienek ktore.Tez tam trzeba uwazac na terminy spozycia, bo mozna sie naciac. Chcesz kupic pyszny chleb to w prostej linii ok. 200m na Rantzausgade 58 jest b.dobra piekarnia/bar, niestety dosc drogi, ale warty sprobowania.

Zofija:
Posluchaj 1941. Ty jestes chyba nienormalny! Nigdy nie przynosiles do pracy, nie dzieliles sie z dunczykami tym czego np. nie jedza w Danii ? Ja to wlasnie robie. Rozmawiamy czesto , wymieniamy przepisy, chciala sprobowac zrobic kiszone ogorki bo tyle naopowiadalam jakie to dobre na chlebek i wogole, zakisilam dla siebie i dalam jej maly sloiczek, a tu taki obciach, ale co ja ci tam bede tlumaczyc jak i tak nie zrozumiesz, bo przeciez wiesz lepiej, milego dnia Ci zycze :)

Zofija:
A co do probowania, to kisilam tydzien  wczesniej i byly pychotka :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej