Ogólne > Rodzina ...

Wzory wnioskow na pobyt, prace i laczenie rodzin

<< < (4/20) > >>

Jomir:
Ja sie dodzownilam bez problemu, za pierwszym razem okolo godziny 9.15, masz szanse dzwonic w takich godzinach???

michalina:
Właśnie zadzwonili do mnie z Danish imigration Service w odpowiedzi na mój E-mail i zgadnijcie co?Okazało się że druk AR6 wystarczył i cała rodzina otrzymała pozwolenie na pobyt.Tylko na policji to przeoczyli i wydali tylko dla mnie.Na szczęscie pojade odebrać i już do komuny po Cpry.A co do czasu oczekiwania na pozwolenie to wysłałam 12 lutego i po 3 tygodniach była odpowiedz także myslę ze szybko.

Jomir:
Chyba jest tak, ze jezeli przyjezdzacie razem i od razu skladacie wniosek dla calej rodziny, to wystarczy F6.
Jezeli rodzina dojezdza i aplikuje bez "sponora" (hihi... tak nazywaja w druku F8 osobe, ktora ma utrzymywac przyjezdzajacych) to trzeba F8.

maro75:
Witam!od jakiegoś czasu staram się załatwic rodzinne,byłem w socjalu dostałem plik dokumentów,które zawiozłem do Polski,tam przyjęto wszystkie oprócz jednego:udbetaling af bornefamilieydelse: nie wiem co mam z tym zrobic bo powiedziano mi w polskim urzędzie że to nie jest dla nich.jeśli ktoś może mi pomóc byłbym wdzięczny,powiedzcie co to jest i gdzie z tym iśc. mój e-mail tobysmarek@ gmail.com

wrobert11:
AR6: wniosek o zezwolenie na pobyt i prace z nowych krajow czlonkowskich EU
AR 8 Zgloszenie zatrudnienia   

Witam! 
  Ja dostałem od  pracodawcy wniosek AR8  AR 8 Zgloszenie zatrudnienia   ,  a jak napisałeś ten formularz  jest na zgłoszenie zatrudnienia,  a ja jeszcze nie mam  pobytu tutaj.
Nic mi nie przyszło, czekam już ponad  4 miesiące.
Czy nie powinienem wypełnić AR6?    AR6: wniosek o zezwolenie na pobyt i prace z nowych krajow czlonkowskich EU  ... dodam że  moja córka będzie tu  za  dwa miesiące

Pozdrawiam Robert

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej