Ogólne > Rodzina ...
Wzory wnioskow na pobyt, prace i laczenie rodzin
Jomir:
Ja sie dodzownilam bez problemu, za pierwszym razem okolo godziny 9.15, masz szanse dzwonic w takich godzinach???
michalina:
Właśnie zadzwonili do mnie z Danish imigration Service w odpowiedzi na mój E-mail i zgadnijcie co?Okazało się że druk AR6 wystarczył i cała rodzina otrzymała pozwolenie na pobyt.Tylko na policji to przeoczyli i wydali tylko dla mnie.Na szczęscie pojade odebrać i już do komuny po Cpry.A co do czasu oczekiwania na pozwolenie to wysłałam 12 lutego i po 3 tygodniach była odpowiedz także myslę ze szybko.
Jomir:
Chyba jest tak, ze jezeli przyjezdzacie razem i od razu skladacie wniosek dla calej rodziny, to wystarczy F6.
Jezeli rodzina dojezdza i aplikuje bez "sponora" (hihi... tak nazywaja w druku F8 osobe, ktora ma utrzymywac przyjezdzajacych) to trzeba F8.
maro75:
Witam!od jakiegoś czasu staram się załatwic rodzinne,byłem w socjalu dostałem plik dokumentów,które zawiozłem do Polski,tam przyjęto wszystkie oprócz jednego:udbetaling af bornefamilieydelse: nie wiem co mam z tym zrobic bo powiedziano mi w polskim urzędzie że to nie jest dla nich.jeśli ktoś może mi pomóc byłbym wdzięczny,powiedzcie co to jest i gdzie z tym iśc. mój e-mail tobysmarek@ gmail.com
wrobert11:
AR6: wniosek o zezwolenie na pobyt i prace z nowych krajow czlonkowskich EU
AR 8 Zgloszenie zatrudnienia
Witam!
Ja dostałem od pracodawcy wniosek AR8 AR 8 Zgloszenie zatrudnienia , a jak napisałeś ten formularz jest na zgłoszenie zatrudnienia, a ja jeszcze nie mam pobytu tutaj.
Nic mi nie przyszło, czekam już ponad 4 miesiące.
Czy nie powinienem wypełnić AR6? AR6: wniosek o zezwolenie na pobyt i prace z nowych krajow czlonkowskich EU ... dodam że moja córka będzie tu za dwa miesiące
Pozdrawiam Robert
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej