poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: TDC oszukuje!!  (Przeczytany 5949 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dragonki

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
TDC oszukuje!!
« dnia: 26 Mar 2008, 10:26:19 »
Uwazajcie na TDC firme (you see) poniewaz oszukuja! Moja mame oszkali juz kilka razy zaplacila ten sam rachunek i dalej go przysylaja! a ja juz od paru miesiecy zamknelam abonamet tel i do tej pory nic mi nie przychodzilo a teraz przyszedl rachunek na ok. 600kr I z kad to??!! :) jak ja karty nie mam i od dawna uzywam innej a ta od nich to polamalam! haha i im zadzwonilam i powiedzialam ze burdel maja w swoich papierach i oszukuja! znam jeszcze jedna osobe ktora oszukali!  a ile jeszcze ich jest!?     najlepiej to chyba CYBERCITY :)
szkicowanie-malowanie obrazow na scianie...spojrz na zdjecie z profila. :) to w pokoju mojej MISKI:)

Klingon

• Gość
Odp: TDC oszukuje!!
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Mar 2008, 10:56:55 »
Mnie przez ponad rok potrącali abonament telefoniczny którego już nie mam. ;D Nie dlatego że chcieli oszukać, po prostu mają bałagan w księgowości, nawet pisało o tym w jednej gazecie. Ale nie ma co się dziwić,  co kilka lat TDC jest sprzedawane.  ;D

gość

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Mar 2008, 11:09:51 »
a ja własnie zostałem oszukany przez CYBERCITY!!!!!

donka

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Mar 2008, 11:37:24 »
 ::)  Dolanczam sie do wypowiedzi o TDC  !!!!!!  To oszusci!!!!!! Placilam kilkakrotnie te same rachunki , i nadal przychodza mysle ze takich ofiar TDC jest wiekrzy krag !!!!! pozdrawiam cieplutko ...

Offline dragonki

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Mar 2008, 12:07:18 »
no ok ale to przeciez nie moja wina ze oni maja bajzer hehe!! ja zaplacone mialam rachunki bo nawet sami je sciagali z kata a tu po kilku miesiacach po zakonczeniu umowy -masz rachynek!! to tylko do sadu ich podac!! i to jeszcze bezczelni podali to do RKI!

[Dodane: 26 Marzec  2008, 12:05:48]

Gosc! a mozesz to opisac jak czy tez na rachunkach czy jak? tez wysylali do placenia te same rachunki po 5000000tys razy hahaha jak TDC?  ;D
szkicowanie-malowanie obrazow na scianie...spojrz na zdjecie z profila. :) to w pokoju mojej MISKI:)

Albert

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 26 Mar 2008, 15:08:37 »
 :) Dobrze ze ktos zaczol ten watek !!! poniewaz tez mnie TDC oszukalo widac to wiekszy problem z ta firma !!!!! Pozdrowka dla ziomali ::)

Offline michalina

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Mar 2008, 15:17:40 »
Niedawno zmieniłam mieszkanie i za przeniesienie numeru policzyli 475 kr (w TDC oczywiscie).
Na dodatek przysłali ofertę że mogę zmienic transfer z 2 na 4 MG i placic 50 kr miesięcznie mniej.Jednak gdy zadzwoniłam na infolinie okazało sie ze trzeba zapłacic 500 kr za mozliwość skorzystania czego w liscie-ofercie nie było wzmianki ani słowem.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #6 dnia: 26 Mar 2008, 15:17:40 »

Offline dragonki

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #7 dnia: 26 Mar 2008, 15:39:11 »
Albert dzieki :) hehe. ale tak na powaznie to przeciez tak nie moze byc zeby ta firma tak oszukiwala! wlasnie gadam z nimi znowu!!

[Dodane: 26 Marzec  2008, 15:21:52]

sprawdzaja kiedy wypowiedzialam abonament juz 10min haha

[Dodane: 26 Marzec  2008, 15:22:43]

ateraz powiedziala ze mi wysle faktury .      Ale ludzie czemu do nich nie zadzwonicie i nie powiecie tego co ja im mowie ze sa zla firma i oszukuja i pojde z nimi do sadu.  no ok ale to wasza sprawka :)  powiem jedno ja nie pozwole sie tak oszukiwac! i mam nadzieje ze ci ktorych ta firma tez oszukala  zglosza sie tu i do nich i musimy po prostu wziasc sprawe w swoje rece i zniszczyc ta firme!!!!   :)

Tula

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Mar 2008, 15:41:54 »
wziasc sprawe w swoje rece i zniszczyc ta firme!!!!   :)
Aggo, puknij Ty sie w czolo... Jakie zniszczyc? Po prostu nie korzystaj z ich uslug i jesli masz zyczenie, poskarz sie dunskiemu odpowiednikowi Urzedu Ochrony Konkurencji i Konsumenta.

Offline dragonki

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #9 dnia: 26 Mar 2008, 15:44:13 »
sluchaj ja juz od dawna nie korzystam z tej firmy a tu nagle po tylu miesiacach przychodzi rachunek!!!???? z jakiej racji??? z jakiej racji ludzie maja placic po kilka razy te same rachunki??? to moze ty sie puknij w czolo i zaplac im?!! hehe

Tula

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Mar 2008, 15:46:30 »
Nie korzystam z uslug TDC, to i problem nie moj... Ale Twoje podejscie pod haslem "musimy wziac sprawy w swoje rece i zniszczyc te firme" jest co najmniej dziwne. Moze podloz bombe pod ich punkt uslugowy?

Offline dragonki

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #11 dnia: 26 Mar 2008, 15:49:51 »
hehe pomysle nad tym :)) ale to wes nie przesadzaj przeciez tu kilka ludzi napisalo ze ich oszukano i ja znam sama osobiscie pare tez wiec to takich ludzi jest sporo to czemu taka firma ktora oszukuje ma dalej funkcjonowac? moim zdaniem tak nie moze byc i tak nie powinno byc!

Tula

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 26 Mar 2008, 15:51:16 »
hehe pomysle nad tym :)) ale to wes nie przesadzaj przeciez tu kilka ludzi napisalo ze ich oszukano i ja znam sama osobiscie pare tez wiec to takich ludzi jest sporo to czemu taka firma ktora oszukuje ma dalej funkcjonowac? moim zdaniem tak nie moze byc i tak nie powinno byc!
No to zacznij dzialac w ramach prawa, Aggo. Powodzenia.

Offline dragonki

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #13 dnia: 26 Mar 2008, 16:01:48 »
dzieki. ja po prostu wezme papiery i pojde do adwokata(w koncu mam go za darmo:P)  bo ja na pewno nie bede placila nie slusznie!:)

Klingon

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 26 Mar 2008, 16:48:51 »
Ja w końcu zadzwoniłem do nich i spokojnie wytłumaczyłem moją sprawę, oni sprawdzili i zwrócili nadpłatę.
Zniszczyć ich może być trochę ciężko. W styczniu 2006 zostali kupieni za ok. 76.000.000.000 kr. i zatrudniali 22.000 pracowników. ;D

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #14 dnia: 26 Mar 2008, 16:48:51 »

jak doładować kartę typu pre paid w TDC?

Zaczęty przez mouzesDział Pomoc!

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 5107
Ostatnia wiadomość 26 Gru 2011, 12:34:28
wysłana przez mouzes
Czy w TDC włącza się roaming automatycznie?

Zaczęty przez ArianV8Dział Hydepark

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 6254
Ostatnia wiadomość 01 Sie 2016, 15:22:27
wysłana przez leo1
TDC blokuje załaczniki jak można odblokowac ?

Zaczęty przez DunhillDział Hydepark

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 3106
Ostatnia wiadomość 21 Mar 2010, 21:56:24
wysłana przez kamila
TDC a OUTLOOK EXPRESS

Zaczęty przez JomirDział Hydepark

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 8419
Ostatnia wiadomość 03 Sie 2009, 20:59:08
wysłana przez greg1969
rozwiazanie umowy z TDC