poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: TDC oszukuje!!  (Przeczytany 5948 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dar_czar

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
Odp: TDC oszukuje!!
« Odpowiedź #15 dnia: 26 Mar 2008, 18:50:45 »
Witam!

Moim zdaniem oszukuje nie tylko TDC,ja osobiście przekonałem się,że Cybercity to też oszuści!!!Kiedy w zeszłym roku wyjeżdżałem z Danii na 3 miesiące do Polski,zrezygnowałem z internetu i telefonu w Cybercity.Złożyłem rezygnację na pismie i dostałem potwierdzenie też na piśmie,że wypowiedzenie jest w toku(30 dni).Odesłałem jak było w umowie router,wszystkie rachunki miałem zapłacone,a nawet miesiąc do przodu,skorygowali mi fakturę i wyszedłem na zero.Po powrocie do Danii w styczniu br. zaczęły przychodzić do mnie rachunki za internet i telefon,po skontaktowaniu się z nimi dowiedziałem się,że 7 listopada telefonicznie odwołałem wypowiedzenie(3 listopada byłem już w Polsce).Niedość,że mnie oszukali to jeszcze na jakąś listę dłużników wpisali.Wychodzi na to,że jak niektórzy sądzą Dania to nie jest kraj świętych krów!!!!Dodam,że znam ludzi którzy zostali w ten sam sposób naciągnięci przezb firmę Telia.

Pozdrawiam wszystkich.

D.K.

Offline dragonki

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #16 dnia: 26 Mar 2008, 19:50:27 »
nie no ale chodzilo mi bardziej o to zeby zniszczyc ich w sensie takim zeby ludzie wiedzieli ze to nie jest zytelna firma bo tak jak oni robia to normalnie sie w pale nie miesci  ;D ;)

[Dodane: 26 Marzec  2008, 19:22:06]

a z tym cybercity to tez moze byc ale jak na razie to ja mam i nie narzekam tylko te TDC nieszczesne! :) a z tym TDC to tak jak moja mama miala to jest dluga histori ale tez ja oszukuja caly czas...zalozyl na jej nazwisko jej byly maz internet i telefony.potem ona zlozyla pisemne wymowienie.a po 3 dniach jej byly facet dzwoni i mozi ze otworzyli mu to znowu i na jej nazwisko to samo i tak wkolko!!dluga historia co sie wyrabia z tym DTC...
szkicowanie-malowanie obrazow na scianie...spojrz na zdjecie z profila. :) to w pokoju mojej MISKI:)

ALDEK

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 27 Mar 2008, 09:00:02 »
 ::)Podsumuje ten watek !!!! popieram dragonki !!!!!! Firma jest niezetelna !!!!! Zawsze myslalem ze to w Polsce sa kabinatorzy  :o lecz wlasnie tak  :omi wylazly jak po 3 latach dostalam rachunek na sume 5000 tys dk !!!! wiec cos tu nie tak dziala ! TDC jest do bani !!!!!!!!  :-\ Pozdrowionka.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #17 dnia: 27 Mar 2008, 09:00:02 »

jak doładować kartę typu pre paid w TDC?

Zaczęty przez mouzesDział Pomoc!

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 5106
Ostatnia wiadomość 26 Gru 2011, 12:34:28
wysłana przez mouzes
Czy w TDC włącza się roaming automatycznie?

Zaczęty przez ArianV8Dział Hydepark

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 6246
Ostatnia wiadomość 01 Sie 2016, 15:22:27
wysłana przez leo1
TDC blokuje załaczniki jak można odblokowac ?

Zaczęty przez DunhillDział Hydepark

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 3105
Ostatnia wiadomość 21 Mar 2010, 21:56:24
wysłana przez kamila
TDC a OUTLOOK EXPRESS

Zaczęty przez JomirDział Hydepark

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 8418
Ostatnia wiadomość 03 Sie 2009, 20:59:08
wysłana przez greg1969
rozwiazanie umowy z TDC