Ogólne > Rodzina ...
mlode mamusie w Danii
do anha :):
:) fajnie,że jest coś takiego jak dni,w których "zwiedzić" można wybrany szpital :)
Wydaje mi się to być rzeczą bardzo dobrą....
Ty jesteś w pierwszej ciąży tutaj prawda??Czy masz już jakieś doświadczenie
w rodzeniu za granicą itd??Wydaje mi się nie do uwierzenia to co piszą czasami
dziewczyny..że wypisują po dobrze zakończonym porodzie już po kilku godzinkach
do domu....czy wiesz może coś na ten temat ?? Pozdrawiam wszystkie ciężarne piękności :***
anielkaaa:
To prawda, ze mozliwy jest wypis po kilku godzinach po porodzie, oczywiście jeżeli poród przebiegał bez komplikacji i dziecko jest zdrowe. Sama tego doświadczyłam. Rodziłam w szpitalu w Glostrup i po niecałych 3 godzinach juz mnie wypisali.
aneczka:
Ja tez o tym slyszalam i nie byly to plotki tylko mowily mi to osoby ktore bezposrednio rodzily, jedna kobieta- dunka, powiedziala ze nie trzeba sie na to zgadzac, wtedy sila Cie nie wyrzuca.
paczusowa:
:) Witam was drogie panie ;) cieszę się,żę tyle nas czyta to forum i piszemy tu coś od siebie :)
Czy moglabym dostać nr gg od Pani która rodziła w Danii i została wypisana po 3 godzinach??chcialabym pogadać :)zadać sporo pytań:)
[Posted on: 03 Luty 2009, 11:10:56]
prosiłabym o nr gg Pani Anielki ;)
magi:
Ja będę rodziła w Hvidovre Hospital, termin mam w zasadzie na już :) Na ostatniej wizycie pytałam położną o długość pobytu w szpitalu. Powiedziała, że jeżeli poród przebiega bez komplikacji i mama i dziecko czują się dobrze to standardowo zostaje się w szpitalu 48godz. Ale jeżeli mama ma ochotę wyjść do domu po np. kilku godzinach to oni nie protestują (oczywiście jeżeli nie ma żadnych przeciwskazań).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej