Ogólne > Rodzina ...

mlode mamusie w Danii

<< < (10/145) > >>

karolcia19877:
dzieki Patrycja! a dziewczyny mam pytanie do was jak zalatwic paszport tymczasowy dla maluszka, jakie dokumenty potrzebuje i gdzie to moge zalatwic koniecznie trzeba  w kopenhadze czy moge gdzies indziej ile to kosztuje i jak dlugo trwa? dzieki z gory

RybkaWillego:
Ja też gratuluję karolcia19877 synka. Oby był zawsze taki cichy jak piszesz i spokojny.
Pozdrawiam

willy:

--- Cytat: karolcia19877 w 18 Maj 2008, 15:15:02 ---dzieki Patrycja! a dziewczyny mam pytanie do was jak zalatwic paszport tymczasowy dla maluszka, jakie dokumenty potrzebuje i gdzie to moge zalatwic koniecznie trzeba  w kopenhadze czy moge gdzies indziej ile to kosztuje i jak dlugo trwa? dzieki z gory

--- Koniec cytatu ---

http://www.copenhagen.polemb.net/index.php?document=50
Możesz też zadzwonić do konsulatu w Kopenhadze pod bezpośredni numer osoby która się tym zajmuje: 39 46 77 31

ann_69:
Witam wszystkie mamusie oraz przyszłe mamusie :) Mam na imie Anna i jestem w Danii od 5-miesiecy z moim 7-miesiecznym synkiem. Mieszkam w Aarhus. Mysle, ze jest nas tutaj wiecej wiec moze uda sie zorganizowac jakies spotkanie. pozdrawiam

Mirabelka:
Ja swoje porody wspominam super, córke rodziłam 3 i pół godziny, a synusia zaledwie godzinkę. U nas to rodzinne, moja mama tez szybko rodziła. Życze wam tego samego. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej