Ogólne > Rodzina ...

mlode mamusie w Danii

<< < (2/145) > >>

dragonki:
tak rodzilam w dani bo mam pobyt staly i jestem tu od 5lat jakos:) a nie bylo tak zle przebili mi wody o 01.40 i o 03.12 urodzilam sliczna i zdrowiutka coreczke i do tej pory miala na szczescie tylko katarek ale to przez 1 dzien :) zdrowa rybka:) personel przemily w odense!!!!!   

karola:
Hej!

ciesze sie ze zostal poruszony taki temat, bo jakos czuje sie samotna nie majac z kim pogadac o tym i owym a z mezem to nie to samo co z innymi mamami :)
ja tez jeszcze nosze swoje malenstwo w brzuszku :) przyjdzie ono dopabuse na poczatku sierpnia. jeszcze nie wiemy czy bedziemy miec chlopca czy dziewczynke, moze w poniedzialek bedzie juz cos wiadomo. Ja bede rodzila w Kopenhadze. Wszystko jest dla mnie nowe, bo to jest nasze pierwsze dziecko :) Chetnie tez bym sie spotkala w realu moze na jakis zdrowych owocowych koktajlach :)

RybkaWillego:
Witam wszystkie mamusie, zarówno te które już urodziły jak i te które dopabuse urodzą.
Ja też jestem w ciąży i moje maleństwo przyjdzie na świat w połowie lipca. Nie wiemy co to będzie, bo tak zadecydowaliśmy z mężem.
Chcemy aby pozostało to do końca tajemnicą. Uważam, że ten wątek to dobry pomysł. Sama chętnie poznałabym jakieś ciężarne dziewczyny aby pogadać i wymienić się odczuciami jakie mamy w czasie ciąży. Chętnie poznam też osoby, które już mają dzieci i powypytuję jak to jest jak maluszek już pojawi się na świecie. Myślę że powinno się zorganizować jakieś spotkanie w tym celu. Co wy a to dziewczyny?
Pozdrawiam wszystkich.i

dragonki:
no wlasnie moja Miska po kapieli polozona w luzeczku u siebie w pokoju i spi...jak to dobrze ze nie mam problemu z nia nie musze usypaiac jej w jakies przeruzne sposoby tylko sama zasypia kiedy jest czas!:)

karolcia19877:
ja mieszkam miedzy Esbjerg-Ribe ze spotkaniem super pomysl tylko jak na razie to po malu szykuje sie na porodowke to juz 35tydzien:) my bedziemy mieli synka-Wojtusia:) to nasze pierwsze dziecko :) dokladnie sie zgadzam z Karola ze nie ma to jak poplotkowac z doswiadczonymi mamusiami.
Dragonka na prawde gratuluje takiej grzeczniutkiej corci i co najwazniejsze ze jest zdrowa mam nadzieje ze z moim syneczkiem bedzie tak samo:) a wlasnie dragonka podpowiedz mi co powinnam spakowac do szpitala?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej