Ogólne > Rodzina ...

mlode mamusie w Danii

<< < (124/145) > >>

naestved:
Witam,
czy są tutaj obecne jakieś młode mamusie, albo kobiety w ciąży z Næstved lub okolic ? Ja jestem w Danii od stycznia 2013, termin porodu mam na koniec października 2013 :) z chęcią porozmawiam, wymienię się doświadczeniami, a także dowiem się rzeczy, o których jeszcze nie wiem :)

anciol7:
Witam
Co prawda mieszkam w okolicach Kolding a mój szkrab ma już 8 miesięcy ale gdybyś chciała o coś zapytać lub po prostu pogadać  to możesz pisać na priv. Jeszcze pamiętam jak sama wypytywałam wszystkie znajome jak to tu wygląda z porodem :)

majowo:
Dzień dobry:) Jestem mamą 10 miesięcznej dziewczynki, mieszkamy od niedawna w Vejle. Jeżeli macie ochotę na pogaduchy o dzieciach i nie tylko - zapraszam:)

maja1409:
Witam Naestved :)
Jestem obecnie w ciąży termin ma na października,pochodzę z okolic Kolding ,szkoda ze mieszkasz tak daleko fajnie było by się spotykać bo przechodzimy wszystko w podobnym czasie. Pozdrawiam dużo zdrowia życzę

electra_89:
Witam, chciałam zapytać jak od 2013r. wygląda poród w Danii dla kobiety niepracującej i niezamężnej? Chłopak ma pozwolenie na pobyt i pracę, czeka teraz na meldunek i żółtą kartę, pracował ponad miesiąc w kwietniu i teraz od początku lipca rozpoczął pracę. Poród mam za miesiąc, czy będzie przysługiwało mi jakieś ubezpieczenie i zasiłek, czy lepiej zostać w Polsce? Z góry dzięki za odpowiedzi ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej