Ogólne > Podatki

Rozliczenie podatkowe

<< < (6/15) > >>

Klingon:
Każdy przejazd 2200 km to 2.005 kr do rubryki 51.

Jeżeli wyskakuje błąd to skopiuj go do emailu i przyślij do mnie. U góry wpisujesz cprnr - 10 cyfr, a na dole kod pierwszym razie a potem hasło które wybrałaś logując pierwszy raz.

Po zamówieniu podpisu otrzymałaś email z tekstem ze albo otrzymasz w ciągu 4 dni roboczych pocztą albo ponieważ mieszkasz za granicą to musisz odebrać pod wskazanym adresem. Zobacz http://home25.inet.tele.dk/pl/dk/ds/email.html

ewel181:
A ja mam takie pytanie:
którą kwote powinnam wziąść do polskiego rozliczenia? Tą, którą dostaję w pierwszej kolejności ze Skatu na Pit-cie? Czy tą już po odliczeniach kosztów, którą składam na zeznaniu rocznym w Danii?

Klingon:
Do rozliczenia podaje sie dochod brutto - na rozliczeniu rocznym jest kolumna "Før AM-bidrag/Pension" - "Przed składką na rynek pracy/Emeryturę"

--- Cytat: ewel181 w 10 Kwi 2008, 20:54:38 ---Czy tą już po odliczeniach kosztów, którą składam na zeznaniu rocznym w Danii?
--- Koniec cytatu ---
Deklarujesz ulgi a do rozliczenia musisz podac dochod i zaplacony podatek.

a.art.malciki:
i ja sie podepne pod wtątek do kiedy skat powinien wyslac rozliczenie pocztą i do kiedy powinien wypłacic kase z podatku

Klingon:
Rozliczenie roczne powinno przyjść pocztą do 15 kwietnia. Pieniądze wypłacają chyba po terminie wnoszenia poprawek, 1 maja lub 1 lipca, ale nie wiem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej