Ogólne > Tłumaczenia

prośba formularz

<< < (3/3)

Dawid:
dla ścisłości owszem xls może nie być bezpieczny jeśli ma makra, a o uruchamianie takowych zawsze nas excel pyta....

więc czy ta cała dyskusja ma sens?

jeśli ktoś nie ma możliwości przetłumaczenia tego to ok....przecież nie można mieć o to pretensji do kogoś,

ludzie przesiadujący w Danii powinni wiedzieć jak ciężko w tej chwili jest szukać pracy tu na miejscu, stąd proszę Was drodzy forumowicze o pomoc.

pozwolę sobie tylko przytoczyć stare powiedzenie: "...jeśli ktoś chce zrobić szuka sposobu, jeśli nie - szuka wymówki..."

więc jeśli koledzy i koleżanki nie chcecie lub nie możecie pomóc to proszę zamknijmy tę bezcelową dyskusję, jeśli natomiast znajdzie się chętna osoba proszę jeszcze raz o pomoc.

pozdrawiam

K3:

--- Cytat: Dawid w 09 Kwi 2008, 20:50:03 ---dla ścisłości owszem xls może nie być bezpieczny jeśli ma makra, a o uruchamianie takowych zawsze nas excel pyta....

--- Koniec cytatu ---

primo: czy za pyta o makra, to zalezy od ustawień excela
secondo: nawet bez makr pliki xls moga byc szkodliwe

willy:
Po trzecie nie każdy ma Microsoft Excel.
Ja np. nie mam bo szkoda mi na niego kasy. Worda też nie mam.

Jan Odense:
Rzeczywiscie David wymagania ma na wysokim poziomie  tylko, ze my tutaj jestesmy wolontariuszami. Zalozeniem jest, ze tlumaczy sie z DK na PL i odwrotnie, kiedy otworzylem link wyswietlil sie tekst angielski a to ze mistrz David jest bystry i z gory przewidzial, ze ktos z nas pojdzie dalej a moze jeszcze przy dalszym otwieraniu beda zadania zaplacenia by dojsc do tekstu dunskiego i jeszcze mamy sie glowic co Davidek chce z tym zrobic to juz nie jest przekroczenie dobrych obyczajow tylko jak mawiala moja Babcie - to jest kanciate chamstwo. To ze wyjechales z Polski bo miales dosc takich jak my to tez miesci sie w babcinym powiedzeniu. Mysle, ze jestes pieniaczem i powinienes z tym walczyc bo Grenlandia tez juz jest zaludniona. Zycze odkrycia bezludnej wyspy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej