Ogólne > Hydepark
Jakie oplaty towarzysza posiadaniu samochodu z dunskimi tablicami?
vera:
najtaniej bedzie jak sam obdzwonisz firmy ubezpieczeniowe ;D
vaxa_rys:
vera ::) a nie pomyslalas, ze pisząc pytanie tutaj, to liczę na odpowiedz takze tutaj, a nie przez telefon? Takie rady mozna sobie darować. Zanim zadzwonie do ubezpieczalni chce dowiedziec się szczegolow na forum, chociazby stawki.
K3:
--- Cytat: vaxa_rys w 13 Kwi 2008, 16:13:22 ---vera ::) a nie pomyslalas, ze pisząc pytanie tutaj, to liczę na odpowiedz takze tutaj, a nie przez telefon? Takie rady mozna sobie darować. Zanim zadzwonie do ubezpieczalni chce dowiedziec się szczegolow na forum, chociazby stawki.
--- Koniec cytatu ---
a czy nie zdajesz sobie spary, że stawka zależy od czynników indywidualnych ??
wiek, czas posiadania prawa jazdy, wiek samochodu, pojemność marka model stan itp itd....
w skrócie: zapłacisz od kilku do kilkudziesięciu tysięcy koron....
Manior:
Stawiam na Alka Forsikring. Sam u nich nie jestem ubezpieczony, ale z tego co widzę to mają wielu zadowolonych klientów.
Ja byłem ubezpieczony przez wiele lat w Tryg, ale ostatnio zmieniłem na GF Forsikring. Mieli taniej zarówno Bil jak i Indbo.
Taniej dla super elite, gdzie nie leci się z premii przy wypadku.
Zanim zaczniesz rozmawiać z ubezpieczalniami to sprawdź ile lat jeździłeś własnym samochodem (w Polsce) i czy Twoje Ubezp
w Polsce potwierdzi Ci te lata. Wtedy nie startujesz z najdroższej grupy.
Reszta do obliczenia premii jak wyżej - marka samochodu, wiek itd.
Trzymałbym się z daleka od Fair Forsikring i Alm Brand. Mają dużo skarg.
prix:
Czy jest na forum ktokolwiek, komu dunskie tow. ubezpieczeniowe uznalo zaswiadczenie o przebiegu ubezpieczenia OC z polskiego tow. ubezpieczeniowego?
Jesli tak, podziel sie prosze jak przebiegal ten proces.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej