Ogólne > Hydepark

Artykuly o Danii w prasie polskiej

<< < (30/129) > >>

lilia:
Antypolonia, kultura Twojego postu i Twój post w ogóle- pozostawia wiele do życzenia.
I świadczy na niekorzyść- rzeczywiście- polskiej szkoły  ;D ;)

Ale w tak prymitywną gadkę nie będę się wdawać  ;D

Svaria:
Jurand, ja z reguly innych niz interesujacych postulatow nie pisze.

To tyle z mojej strony.

Jomir:

--- Cytat: Svaria w 26 Maj 2009, 19:06:22 ---Jurand, ja z reguly innych niz interesujacych postulatow nie pisze.

--- Koniec cytatu ---

I z natury jestem skromny  ;D

Svaria:
Skromnosc to moje drugie imie :)

gosc:
mieszkam w Danii ponad rok w malym miasteczku na Jutlandii. O godz 16 moje miasteczko juz spi. jednakze za kilka miesiecy przeprowadzamy sie do kopenhagi. Kopenhage znam dosyc dobrze poniewaz mieszka tam rodzina mojego meza.Czesto bywamy w kopenhadze. Jaku juz wspomnialam o ile o 16 wszyscy klada sie spac w moim miasteczku o tyle w kopenhadze zycie zaczyna sie o 20 wieczorem. bazuje na moich obserwacjach poniewaz razem z mezem lubimy wychodzic. Osoba, ktora mieszka w kopenhadze czy tez w rejonie kopenhagi bedzie miala inne spostrzezenia co do mentalnoci Dunczykow oraz sposobu w jaki spedzaja wolny czas od osoby, ktora mieszka w malym miasteczku gdzies na Jutlandii. Ja osobiscie lubie Kopenhage pochodze z duzego miasta w Polsce i trudni jest mi sie zaaklimatyzowac w malym miasteczku.Dunczycy , ktorych znam w Kopenhadze to bardzo rozrywkowi, towarzyscy ludzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej