Ogólne > Hydepark

Artykuly o Danii w prasie polskiej

<< < (46/129) > >>

Svaria:
A i ja zacytuje:

Zdawał Pan chyba sobie sprawę, jak może zostać ona odebrana w Danii?

- Z tą przesadną poprawnością polityczną Duńczyków to jakaś kompletna bzdura. Jak tłukli pałami antyglobalistów i trzymali ich dziewięć godzin na mrozie, to miało to coś wspólnego z wolnością słowa i wolnym krajem? Dania to państwo policyjne, kraj obłudny i zakłamany. Gorzej niż u nas za komuny.

Co prawda to prawda

@ae@:
Prawo jest takze dla anyglobalistów, czy im sie to podoba czy nie.

cwsm111:
@ae@ - Jeśli już coś piszesz pisz to z sensem albo przynajmniej zastanów się wcześniej.Onyszko na obecną chwile podpisał kontrakt z polskim klubem , nie słyszałem o tym ażeby kończył karierę , poza tym znając polskich piłkarzy ostatnim akordem sportowej kariery jest najczęściej Cypr, Grecja lub USA

Poz tym jeśli wypowiadasz się o prawie i antyglobalistach to mam nadzieje że masz wiedzę w temacie zamieszania prawnego przed szczytem klimatycznym ,jego zmianom , protestom itp itd.

Korzystając z okazji czy ktoś wie czy lub kiedy będzie polskie wydanie książki Onyszki .

@ae@:
Onyszko - odrzucony przez Plymouth, wyrzucony z FCM i OB, teraz Odra Wodzislaw. I to nazywasz kariera?

Owszem wypowiadam sie o antyglobalistach, wiedze w temacie mam.

Co wspólnego ma zamieszanie prawne przed konferencja z huliganstwem, bezprawnymi demonstracjami, demolowaniem wlasnosci publicznej i prywatnej?

Juta:

--- Cytat: Svaria w 01 Lut 2010, 11:42:39 ---A i ja zacytuje:

Zdawał Pan chyba sobie sprawę, jak może zostać ona odebrana w Danii?

- Z tą przesadną poprawnością polityczną Duńczyków to jakaś kompletna bzdura. Jak tłukli pałami antyglobalistów i trzymali ich dziewięć godzin na mrozie, to miało to coś wspólnego z wolnością słowa i wolnym krajem? Dania to państwo policyjne, kraj obłudny i zakłamany. Gorzej niż u nas za komuny.[/i]

Co prawda to prawda

--- Koniec cytatu ---

Od razu widac, ze o tym jak bylo "za komuny" to obaj zielonego pojecia nie macie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej