Ogólne > Hydepark

Artykuly o Danii w prasie polskiej

<< < (85/129) > >>

aisak:

--- Cytat: Jomir w 28 Mar 2013, 19:01:02 ---Ale sie usmialam :) hehe... se swininki pojedli  ;D

--- Koniec cytatu ---
Kurcze, pamietam jak mala bylam, krolika mielisy na przechowanie przez 2 miesiace-baranek francuski, sama slodycz , inteligentne, wrazliwe zwierzatko :). Jakis czas potem mama cudem dostala i miesko przygotowala na obiad. Przepyszne, a to Jomir wiesz pewnie komunizm z octem na polkach i papierem toaletowym w pasztecie ;D. I po obiedzie powiedziala, nieswiadomie zupelnie, ze to z krolika...... Boszeee, jak ryczalysmy z siostra, ona chyba nawet poleciala do toalety, czy cos tam. Ale ta wiesc to byla prawdziwa masakra. Ja do dzis nie jem krolika, taki sentyment do tego pierwszego :)

rey2000:
najsmieszniejsze  komentarze pod artykułem ;D

~Zibi - Wczoraj (14:09)
To teraz wszystkie te muzułmany które żarły kebaby muszą zrobić harakiri i wymyć bebechy z nie czystej świnki.

~wewr - Wczoraj (13:40)
i nici z raju i dziewic
==============================
nas omineła sól techniczna ,padlinka,chociaż.. niewiem człowiek czasami zakupy robi w kraju...... :o

aisak:

--- Cytat: rey2000 w 28 Mar 2013, 19:56:27 ---najsmieszniejsze  komentarze pod artykułem ;D

~Zibi - Wczoraj (14:09)
To teraz wszystkie te muzułmany które żarły kebaby muszą zrobić harakiri i wymyć bebechy z nie czystej świnki.

~wewr - Wczoraj (13:40)
i nici z raju i dziewic
==============================
nas omineła sól techniczna ,padlinka,chociaż.. niewiem człowiek czasami zakupy robi w kraju...... :o

--- Koniec cytatu ---
;D

varszafiak:
Nie o Danii, ale również Skandynawia.

Sąd rejonowy w Halden (Halden tingrett) wymierzył polskim przemytnikom alkoholu i papabusesów kary aż do dwóch i pół roku pozbawienia wolności. To najsurowsze wyroki, jakie zapadły w Norwegii w sprawach o przemyt alkoholu.

http://www.mojanorwegia.pl/polacy_w_norwegii/najsurowsze_kary_za_przemyt_piwa_w_historii_norweskiego_orzecznictwa.html

parabola2:
http://www.sportfan.pl/galeria/hit-internetu-pilkarki-wypiely-pupy-w-stringach-zobacz-41942/foto_4
zrodlo www.sportfan.pl

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej