Ogólne > Hydepark
Artykuly o Danii w prasie polskiej
lonewolf:
Niestety CWSM -moj kumpel to odczul jak mu ukradli i zdewastowali motocykl
Co z tego , ze mial zdjecia z monitoringu.....a wartosc sprzeta przekraczala kwote 150 tys kr
Olali go i tyle...
zpatentem:
Cswm,
Dlaczego nie uzywasz artykulow bezposrednio z dunskiej prasy tylko znieksztalcone bzdury z polskich szmatlawcow?
Dunska policja zostanie ilosciowo i finansowo wzmocniona, powstanie nowa szkola policyjna na Jutlandii.W rozsypce to jest rozum autora tego artykulu.
Hjemmeværnet (Gwardia Narodowa :) :) ) moze przejac niektore porzadkowe policyjne zadania, ale nic nie slyszalem o ich nowych zadaniach.Oswiadczenia, ze do jakiejs tam sumy nie jada bylyby kompromitujace dla policji i politykow, odpowiedz, nawet nieprawdziwa: "nie pojechalismy bo bylismy zajeci innymi wypadkami", zostanie zawsze zaakceptowana i dlatego tez jest uzywana.
Dodam, ze nie mam wcale najlepszego zdania o umiejetnosciach dunskiej policji.
cwsm111:
Gdybyś nie wiedział , to dla przypomnienia temat tego wątku brzmi -Artykuly o Danii w prasie polskiej.
I wrzuca sie tutaj wszystko co można w polskich mediach znaleźć.I patrząc na dokonania zamieszcza sie tutaj mniej lub bardziej wartościowe znaleziska.
Oczywiście zawsze możesz wnioskować u administratora o założenie poczekalni a na takowe materiały ,i starszyzna forumowa stwierdzała by co jest godne lub niegodne poloniinfo,dk.
Na marginesie ,w materiale sa dwa podkreślone tematy które przenoszą do stron duńskich , to dla tych co niewiedza.
zpatentem:
Zauwaz, ze cytujac tutaj idiotyczne artykuly brukowych szmatlawcow kompromitujesz w pewnym stopniu polskie media, co watpie jest twoim patriotycznym celem :) Uzywaj raczej wiarygodne zrodla (niekoniecznie GW czy Polityki : ) Po za tym sprawdz zawsze co sie pisze o tym w Dani np. googlujac:"forfald af politiet" :)
cwsm111:
--- Cytat: zpatentem w 17 Gru 2015, 10:58:27 ---Zauwaz, ze cytujac tutaj idiotyczne artykuly brukowych szmatlawcow kompromitujesz w pewnym stopniu polskie media, co watpie jest twoim patriotycznym celem :) Uzywaj raczej wiarygodne zrodla (niekoniecznie GW czy Polityki : ) Po za tym sprawdz zawsze co sie pisze o tym w Dani np. googlujac:"forfald af politiet" :)
--- Koniec cytatu ---
To w temacie tego wątku (krajwspanialy) ,czy ogólnie?jeżeli tego watku to- nie zabija się posłańców.
Jeżeli rozmawiamy o aspektach politycznych,to co jest wiarygodnym źródłem i przede wszystkim dla kogo? Czy BT mogę porównać do Wybiórczej ,Beringske do Rzepy?
Nie oszukujmy sie ,rządzi internet i media społecznościowe oraz wszelkiego rodzaju blogi.Tam gdzie sam nagłówek świadczy o zawartości merytorycznej ,to w przypadku blogerów nie jest tak łatwo szufladkować.HB wszystko łyknie co jest opublikowane w GW, ja tak nie mam.
W śród znajomych na FB mam osoby które reprezentują dwie strony obecnej polityki , i raczej są to skrajne strony , ubaw po pachy.
Czy da się skompromitować media? kto jeszcze zachował kręgosłup?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej