Ogólne > Rodzina ...

Poznajmy sie -- rodziny z dziecmi

<< < (16/45) > >>

Anucha79:
Witam. Mam na imię Ania, jestem tu nowa. Zamierzam w czerwcu wyjechać do Danii. Chciałabym poznać rodziny z dziećmi. Mam dwóch synów, starszy 10 lat, a młodszy 1,8 miesięcy. Zamieszkamy w okolicach Næstved.

Pozdrawiam i czekam na kontakt rodaków.   :)

mj_83:
witam wszystkich 31 marca jedziemy z synkiem do mojego nazyczonego bedziemy mieszkac w Lystrup niedaleko Arhus moj synek ma 4 latka i powiem szczerze ze bardzo bym chciala zeby mial kontakt z innymi dziecmi myslelismy tez o jakims przedszkolu ale nie mam pojecia jak to zalatwic czy sa w tych okolicach jakies polskie placowki? czy sa miejsca gdzie spotykaja sie polskie rodziny ze ze swoimi dziecmi. bylabym wdzieczna za kazda informacje dla mojego malucha to napewno bedzie duze przezycie taka przeprowadzka dla tego chcialabym mu to jakos ulatwi

dora-rebild hills:
Witam

Mam na imię Dorota. W czerwcu planuję przeprowadzkę do Danii do Rebild blisko Aalborg. Szukam koleżanki dla mojej 15-letniej córki, która bardzo nie chce się przeprowadzić, bo martwi się, żę nie będzie miała żadnych przyjaciół. Bardzo proszę o pomoc. Jeśli ktoś ma dzieci w tym wieku i mieszka w północnej Jutlandii. Pozdrawiam serdecznie.

szczęście:
Witam,mam na imię Żaneta.Mieszkam w Danii z mężem i 3-letnią córką,chętnie poznamy rodzinkę z dziećmi,okolice Hillerod.Pozdrawiam serdecznie!

bizon81:
Witam mieszkamy z 2 letnim synem w RODOVRE i bardzo chętnie poznamy rodzinki z dziećmi lub możemy zaopiekować się dzieckiem-dziećmi w podobnym wieku. nasz email pjot.ps@gmail.com

Pozdrawiamy Otylia i Piotr.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej