Ogólne > Rodzina ...
Poznajmy sie -- rodziny z dziecmi
mama_alexa:
Witam serdecznie. Od niedawna mieszkam w Padborgu. Mam malego synka (1 rok i 7 miesiecy). Bardzo chetnie nawiazalabym znajomosci z innymi polskimi rodzinami z dziecmi mieszkajacymi w okolicy.
Bardzo prosze o kontakt pod adresem: mama_alexa@wp.pl
Pozdrawiam,
Kasia
aniaczek28:
Witam mam na imię Ania mieszkam w Danii od niespełna roku z mężem. Właśnie spodziewamy się dziecka. Mieszkamy w Bording i nie znamy tu żadnych Polaków, chętnie byśmy kogoś poznali, żeby móc się czasem spotkać pogadać :)
serduszko-dk:
Hej od niedawna mieszkamy w Ballerupie. Mamy mala corke Amelke ma 4 miesiace. Chetnie nawiazemy kontakt z innymi polskimi rodzinami z dziecmi Prosimy o kontakt siara@siara.dk Pozdrawiamy Iza i Adam
paulina_p22:
poszukuje rodzin polskich z okolic viborga mam 2 letnią córeczkę:) gg 9463089 pozdrawiam
unamotana:
Witam,
Jestem mamą prawie 4-letniej dziewczynki. Mieszkamy w Odense.
Zastanawiałam się, czy jacyś polscy rodzice, organizują w naszym miescie lub okolicach (np. w parku, na placach zabaw, czy nawet w domach) spotykania wraz ze swoimi dziećmi, tak, aby maluchy pobawiły się razem? Moja córka uczęszcza do duńskiego przedszkola i komunikuje się w tym języku, aczkolwiek chciałaby się pobawić z dziećmi mówiącymi po polsku.
Jeśli są takie inicjatywy, poproszę o jakieś informacje.
Mój e-mail: unamotana@wp.pl
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej