Regionalne > Århus, Aalborg ...

Szkola dla szesnastolatka

<< < (3/3)

alto:
 NO NIE !!!!!!!! Teraz probuje mnie Pani zastraszac  ;D Juz mam sie bac ? ::)  Nie mam zamiaru sie tlumaczyc  i moze Pani sprawdzac co Pani zechce . I jakbym chciala ukryc z jakiego adresu pisze to bym to zrobila ( dostep do internetu   w domu mam od 1993 roku )  Ja absolutnie nie zamierzam sie ani Pani ani komu innemu tlumaczyc .  Widac szpiegostwem tez sie Pani zajmuje. ;D  potwierdzaja sie moje wczesniejsze przypuszczenia   w tym o  czym pisalam wczesniej , z tym ,ze od razu zakladalam , ze Pani tego nie zrozumie.

A tak dla Pani wiadomosci to z jednego IP adresu korzysta czasami wiele osob no ale tego to chyba Pani nie wiedziala :o

Jomir:
Czy naprawde uwaza Pani, ze Pani wypowiedzi wnosza cos do tego watku???

willy:
Nie wnikam kto to pisal, uzytkownik(cy) piszacy z tego adresu ip dostal 3 dniowy zakaz pisania na forum.

Jomir:
 Z gory przepraszam, za off topic, ale chyba niewtajemniczonym powinnam wyjasnic decyzje WILLEGO, bo wiem jaki byl wynik sprawdzenia IP.

Osoba, ktora powyzej wpisala sie jako gosc, byla faktycznie ALTO (bynajmniej uzyla tego samego koputera co Alto) i jest to powod zablokowania tego komputera.
I o lie faktycznie moze sie zdarzyc, ze jeden komputer bedzie wysylal rozne adresy IP (na przyklad w Polsce, w przypadku korzystania z uslug TP). O tyle, TO SAMO IP ma TYLKO JEDEN komputer.

Niestety Panie Piatka i Alto robia tak bardzo czesto, udajac dwie rozne osoby, nierzadko w jednym watku.
Tak jak napisalam powyzej, jest mozliwosc sprawdzenia IP i w tym przypadku IP goscia jak i ALTO byly identyczne. Jesli nawet pisal ktos inny, w co osobiscie watpie, to pisal z tego samego komputera.
Identyczna sytuacja miala miejsce rowniez w innym watku, w ktorym akurat oburzala sie Pani Piatka. (mam na mysli ten: http://poloniadenmark.info/index.php?option=com_smf&Itemid=78&topic=7269.0 )

Tak wiec uwazam, za zasadna taka reakcje administratora. Moim zdaniem niedopuszczalne jest by jedna osoba siala ferment rozdwajajac swoja osobowosc i dyskutujac z sama soba, ze nie wspomne o robieniu z siebie ofiary.

Byc moze zbyt stanowczo obalam czasem tezy innych osob, ale posluze sie tu przykladem z tego watku.
Szkol IB w Danii, jest tylko 7, ich ukonczenie umozliwia studia na kazdej uczelni swiata, czy naprawde nie jest bzdura pisanie, ze do niej kazdy moze sie dostac????
Rekrutacja odbywa sie na podstawie, konkursu swiadectw. Nie ma egzaminu z jezyka. Wiec w jaki sposob, znajomosc jezyka ma decydowac od przyjeciu do szkoly???

Kto madry, widzi chyba racjonalnosc motywacji.
Moim zdaniem, bardzo wazne jest by na forum znajdowaly sie wlasciwe informacje, poniewaz wiele osob  na ich podstawie podejmuje wazne decyzje zyciowe.
Swiadomosc tego i poczucie odpowiedzialnosci za udzielane przeze mnie informacje, powoduje, iz prostuje, czasem do bolu, umieszczane tu przekazywane poczta pantoflowa plotki.

Pozdrawiam tych co dobrneli do konca, bez wzgledu na to, czy zgadzaja sie ze mna czy nie.
Milego wieczoru.

PS. Ten tyran jak potrzeba dzwoni do urzedu imigracyjnego by dowiedziec czy zalatwiono Wasze sprawy, tlumaczy dokumenty, a od niedawna i z dunskiego na polski, w razie potrzeby uzytkownikow forum. Dodam, ze niedodplatnie, tak po prostu  by pomoc rodakom wystartowac tutaj.

PS. 2 Wypowiedzialam sie  oczywiscie w imieniu wlasnym, nie Willego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej