Ogólne > Tłumaczenia

jedno krótkie zdanie na duński. proszę.

<< < (5/7) > >>

Klingon:

--- Cytat: piatka w 01 Maj 2008, 15:13:48 ---Klingonie, nic nie mowiles, ze praca na forum to dochodowy interes :P :P :P
--- Koniec cytatu ---
Ukrywam przed SKATem. ;D

piatka:
juz tak sie zdunszczylam, ze zawiadomie skat o tym :P
Skat dziala tez samodzielnie, ostatnio wyczytalam, ze sprawdzaja 800 tys kont w dunskich bankach, zeby wykryc oszustwa podatkowe emerytow :D

roga:
Zazdrosc, zawisc, podejrzliwosc, nietolerancja, nie przestrzeganie normalnie przyjetych form wspolzycia i prowadzenia dyskusji/dialogu. O takich osobach pisalem juz wczesniej w innym watku. Osobiscie mam duzy respekt dla takich ludzi jak Klingon, Mirra, Tula i wielu, wielu innych, ktorzy przekazuja swoja wiedze i nabyte doswiadczenia innym, ktorzy z wielu powodow szukaja pomocy na Forum. Nie obchodza mnie motywy zalozycieli Portalu. To nie jest dla mnie wazne. Liczy sie zaangazowanie, chec pomocy innym - byc moze ciagle jeszcze zbyt malo rozwinieta cecha charakeru (czy tak sie pisze?) u wielu z nas. Dla orientacji podaje, ze ja rowniez ukrywam moje dochody z Portalu przed Skatem. Wyniosly one od 01.01.08 przwie 800.000,00 kr. Czy wierzysz w ti, czy nie - pozostawiam Twojej fantazji.

K3:

--- Cytat: jojna w 03 Maj 2008, 01:05:29 ---Ukrywam przed SKATem - Klintuch.
Pan doktor powinien ci przepisać prochy na mowienie prawdy- okłamywanie rodaczkow to poważna choroba- nie siedzisz chyba przed komputerem po to by piescic hemoroidy. Powiedz tym naiwniakom ile pauczasz poza duńskim skatem. Oni SA powolni ale skuteczni!!! Skat ci da niedługo PPPPPPopalic i bez prochow. Tyle razy ktos tu pytal kto splodzil ten portal i co to jest Niezależna Polonia Duńska - czy tatuś ubek ci to podpowiedział, jak bujać rodaczkow w młodszej wierze?

--- Koniec cytatu ---

idź sie utop, bo na leczenie już jest za późno

Klingon:
Na forum jestem tylko użytkownikiem i dochodu od rodaków nie miałem i będę miał. :)

Jojna, twoja wypowiedź jest przykładem jak ważne jest karmienie dzieci piersią.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej