Ogólne > Pomoc!

POMOCY POMOCY POMOCY :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(1/6) > >>

Pomocy!!!!:
WITAM MOJ CHLOPAK OD NIECAłUCH 2 TGODNI POSIADA NA CALYM CIELE DZIWNE PLAMKI STALO SIE TO W DANI PRZY PRACY NIE WIEM MYSLIMY ZE MOZE NASTAPILO TO OD TYNKU LUB OWOCóW MORZA MOZE WIECIE GDZIE ZNAJDZIEMY W DANI JAKIEGOS DERMATOLOGA BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ NA MAILA BEDE BARDZO ALE TO BARDZO WDZIECZNA JESTEM W STANIE ZAPLACIC ZA TAKA INFORMACJE .... Z GORY DZIEKUJE Z POWAZANIEM PAULINA PODAJE MAILA W RAZIE JAKIS PROPOZYCJI : Paula2338@wp.pl

roga:
Lekarza dermatologa znajdziesz w ksiazce telefonicznej pod LÆGER (lekarze), SPECIALLÆGER (specjalisci), HUD - OG KØNSSYGDOMME (choroby skorne i weneryczne)

Klingon:
Do specjalisty trzeba chyba miec skabusewanie od wlasnego lekarza. Jezeli pracuje to jest ubezpieczony, jezeli nie ma zoltej karty to niech w kommune zapyta o tymczasowa zolta karte (gult papkort) i idzie do lekarza. Po 1 maja zmienily sie przepisy i moze otrzyma zolta karte (sygesikringskort) ale nie wiem.

olo1:
Jezeli to uczulenie to pomoze wapno( calcium ).

Jomir:
Jak plamki sa dwa tygodnie, to nie ma co kombinowac z wapnem, tylko jak najszybciej do lekarza, najprawdopodobniej rodzinny sobie sam z tym poradzi.
Do dermatologa trzeba bedzie poczekac - moja corka w Kopenhadze czekala prawie 3 tygdonie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej