Ogólne > Pomoc!
POMOCY POMOCY POMOCY :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
andrzej25dk:
czesc 35359069 to numer do polskiego lekarza dzwon miedzy 8 a 9. jacek kurpowski
jego gabinet-norrebrogade 52, 2. tv
madzialenasz:
Wiem ze to troche przedawniony temat, ale gdzie ten lekarz jest? w KBH czy gdzie? Tez potrzebuje do dermatologa, moj problem to od 4 miesiecy maly tradzik po odstawieniu tabletek, i juz nie wytrzymam bo pjawily sie male krostki na dekoldzie i ramionach. Umowiona jestem za miesiac do Pl do dermatologa, ale chcialabym tu isc bo wkoncu musze tu poznac lekarzy, i jesli bez skabusewania to ile kosztuje prywatnie? moze sie ktos orientuje?Tak do 500kr? Oczywisice jak to w Danii normalne, dzwonilam do dwoch lekarzy to skretarka mowila ze jedn chory a u drugiego zero odpowiedzi, i sie nie dowiesz nic jak zwykle
mala_z_Aarhus:
To jest lekarz w Kbh.
Na reszte pytan nie znam odpowiedzi.
RybkaWillego:
Jeżeli chodzi o lekarza podanego przez andrzej25dk, to po pierwsze on nazywa się Jarek Kuprowski a nie Jacek. Ale nie o tym miałam pisać. Jeżeli potraficie się porozumieć po angielsku lub duńsku to påolecam znaleźć jakiegoś duńskiego lekarza. Ten cały Kuprowski jest okropny i gburowaty. Nikomu bym go nie poleciła. Uważa się za Boga. Pacjentów załatwia na odwal się, aby szybciej. Mało tego często woli na pytania odpowiadać po duńsku, zamiast po polsku.
Pozdrawiam
madzialenasz:
Nie interesuje mnie mnie czy On gburowaty czy nie, nie pojade do KBH , bo mieszkam wokolicach Århus-Skanderborg. Do polskiego lekarza nie musze isc, moze byc dunski, chinski, azjata.Ale rzeczywiscie smieszne z Polakami po angielsku lub dunsku, moze polskiego zapomnial.... :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej