Ogólne > Pomoc!

Autem Do Danii

<< < (3/3)

Tomek:
Witam. Mam pytanko. Jadąc z Odense do Kopenhagi jest tam takie cos na wodzie (zazywane mostem) :) Orientuje sie ktoś ile moze to \"coś\" kosztować? Druga sprawa: Jadac z Kopenhagi do Hamburga trzeba płynać promem. Ile on moze kosztowac?? Z góry dziekuje pozdrawiam z Hamburga Tomek

GoTTie:
Most zwany StoreBaelt kosztuje w zaleznosci czym jedziesz. Pelen cennik po angielsku masz tu: http://www.storebaelt.dk/kollage/english

Co do promu Hamburg - Kopenhaga to nie slyszalem o czyms takim, ale jedynie co mi przychodzi do glowy to prom Gedser-Rostock. Najszybciej jednak autostrada przez Kolding.

Tomek:
Taką możliwośc też rozważałem :) Pisząc o pormie z Hamburga do Kopenhagi miałem na mysli prom miedzy Schleswig-Holstein, a Lolland, ale to niewazne zdecydowałem sie raczej na opcje z autostrada przez Kolding, dziekuje bardzo za szybka odpowiedz :):)Pozdrawiam

Tomek:
A ten cennik to dokładnie to czego szukałem tylko nie wiedziałem jak sie ten most nazywa dzieki wielkie :)

Tomek:
A jeszcze do tego połaczenia promewego to zdaje mi sie ze znalazłem i jest to Puttgarden - R&#248;dby F&#230;rge pewien nie jestem bo niezabardzo sie w tym orientuje :) a i cennik znalazłem na stronie/www.scandlines.de/en/passage/prices/main.htm
zreszta sa tam wszystkie połączenia tego przewoźnika, ale jak juz spojrzałem na cene i pomyslałem o czasie oczekiwania to jedyną słuszną drogą okazałą sie Twoja wskazówka - autostradą :) jeszcze raz dziekuje

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej