Regionalne > Århus, Aalborg ...

Spotkania wspólnoty chrześcijańskiej w Aarhus | Każdy czwartek kl. 19.00

<< < (6/7) > >>

jarek23:
szok jak sprytnie nagle stales sie co nie co rozumiejacym chlopcem tylko po co dalej to wyreczanie sie biblia w ktorej jak dobrze poszukasz znajdziesz wytumaczenie na kazde zjawisko z takim przeswatczeniem zostala wymyslona!
chyba bardziej tworcze,ciekawsze bylo by samodzielnie wypawiadanie,uzasadanianie swojich mysli,pogladow niesadzisz???

w imnie zasady spolecznego rozwoju mojim zdaniem obowiazkiem jest danie ludzia swobody myslenia czy dzialania i mozliwosc okrslania swojich wlasnych wartosci i norm odpowiednich dla realiów obowiazujacych ich srodowisku!
wszystkie nam dotychcas znane dotkryny religijne czy polityczne centralujace normy,cele spoleczne,wyznaczniki szczescia czy tam jak zostac zbawiony,ktore odgrywaly jakis powazniejszy wplyw na spoleczenstow ingerujac w sfere moralna,niejednokrotnie znacznie ograniczajac wolnosc doprowadzaly wczesniej czy pozniej do stagnacji,zacofania czyli krótko mowiac krzywdzily,ubezwłasnowolniały!!dla chociz powieszchownego zrozumienia tego proponuje poczytac czasami cos innego niz biblie!

bracje mi nawet przez mysl nieprzeszlo zeby kogokolwiek udezyc bo uwaza innaczej ale pomysle o tym moze faktycznie dobre rozwiazanie na przyslosc!!!hahaha

pozdrawiam marcin23

willy:
Czytam twoje wypowiedzi i nie bardzo wiem do czego cie moge zakwalifikowac ... czlowiek zagadka jak dla mnie.
Nieistotne ...

Napisz mi tylko co ci w tym wszystkim przeszkadza chlopie??
Zyjemy w wolnym kraju, jest wolnosc wyznania i wypowiedzi, ale po kiego szukasz dziury w calym?? Ktos organizuje spotkanie w takim czy innym celu a ty sie czepiles jak pies psiego ogona.
Ja osobiscie nie pojde na to spotkanie bo mi to nie odpowiada, ale nie jest to wystarczajacym powodem aby obrzucac kogos blotem i mu jeszcze grozic:
--- Cytuj (zaznaczone) ---bracje mi nawet przez mysl nieprzeszlo zeby kogokolwiek udezyc bo uwaza innaczej ale pomysle o tym moze faktycznie dobre rozwiazanie na przyslosc!!!hahaha
--- Koniec cytatu ---
Zaloz sobie nowy watek w ktorym bedziesz mogl sobie podyskutowac o tym co cie boli, ale odczep sie od ludzi ktorzy chca cos zrobic dla innych w imie swoich przekonan, religii czy poprostu dobrej woli.
Jak zapewne zauwazyles to ogloszenie nie jest przeznaczone dla ciebie, wiec nie masz moralnego prawa wypowiadac sie tu w taki sposob.

Pozdrawiam
Willy.

JohnnyZet:
Poziomka, zapraszamy!
Dołączyć można zawsze, a o gitarzystę modlimy się od kilku spotkań, ponieważ go zabrakło!

Pan Bóg wie jak zaskakiwać ;)

poziomka:
problem bedzie z gitara.. bo serio serio nie mam.

voyager.:
poziomka, nie moge w czwartki uczestniczyc w tych spotkaniach ale gitare chetnie wypozycze na czas spotkan, gg 3972788
arhus nie ma problemu :))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej