Regionalne > Århus, Aalborg ...
Polaczenia lotnicze z Aalborg do Polski
Gosc:
Witam,
moze ktos poradzi, gdzie i jak zakupic bilety lotnicze w Aalborg na samolot do Polski do Poznania. Z tego co zdazylem znalezc to na stronie www.flysas.com mozna znalezc polaczenia ale zawsze samolot zahacza o Kopenhage. Nie ma bezposrednich lotow z Aalborg do Polski? Moze jakies sa, ale nie potrafie znalezc :/ Moze ktos napisze, czym i jak najlepiej sie wydostac z Aalborg do Polski i spowrotem, bo autobus Orbis Travel to masakra, nie dosc, ze jedzie sie 14h to co jakis czas dodatkowe bonusy postojowe na granicy, albo kilka przesiadek gwarantowanych, mozna sie zmeczyc tylko i nic wiecej :/
Pozdrawiam
K3:
nie ma bezposrednich...
felis:
Z tego co kiedyś rozmawiałem z jednym polakiem. To On leciał z Aalborg do Kopenhagi, a następnie z Kopenhagi do Polski.
Gosc:
--- Cytat: felis w 24 Maj 2008, 11:40:04 ---Z tego co kiedyś rozmawiałem z jednym polakiem. To On leciał z Aalborg do Kopenhagi, a następnie z Kopenhagi do Polski.
--- Koniec cytatu ---
Tak takie polaczenie jest, to wiem i to SAS takie ma. Wiec nikt nic nie wie o jakims innym przewozniku? A autobusowe polaczenie jakiej firmy polecacie?
ptaszkin:
Kilka razy leciałem z Aalborga do Polski i nawet połączenie z przesiadką w Kopenhadze (o innych mi nie wiadomo) jest mniej straszne od autokarowego.(przynajmniej dla mnie bo jestem z podkarpackiego)Spróbowałem raz przejazdu autokarem (zresztą również z przesiadką w Hamburgu) i naprawdę nie polecam :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej