Regionalne > Århus, Aalborg ...

Polaczenia lotnicze z Aalborg do Polski

<< < (9/9)

wielbicielka Duńczyków:
Akurat mój chłopak przerabia raz na miesiąc (ja rzadziej) połączenia AAL-POZ - mim zdaniem bardzo "convinient" - najtańsza opcja, jaką udało nam się dostać to chyba 1200 pln ze wszystkim za return ticket (albo 20 000 mili, he he)
Połączenie jest super, półtorej godzinki w CPH lecąc do AAL - gorzej z powrotem, bo 3 godzinki, ale to akurat na tyle, żeby napić sie kawy i pobuszować po strefie wolnocłowej po drobiazgi dla rodziny. Odprawa w Poznaniu to 10 minut - szybciutko i sprawnie - w Aalborg trochę dłużej, ale też sprawnie. Odprawić można się on-line. A jak masz częste loty, to warto korzystać zz lounge'ów w CPH - bardzo miłe.
Jeżdziłam samochodem (około 11 godzin do AAL) autokarem (koszmar) a i np Beckers (chyba tak się pisze) bywa droższy od lotów SASem, który do tanich nie należy. Na święra lecę za 1200 return, a autokar 1400 ;)
Jedyny mankament to cena - w sezonie drogo a i obłożenie prawie zawsze jest prawie pełne - dużo Duńczyków pracuje w Poznaniu ;)
A ja właśnie jutro odbieram swojego faceta i biegnę robić na jutro pieczeń ;) Mam nadzieję, że przyleci, bo dzisiaj na Ławicę nie lądowały samoloty z powodu mgły.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej