Ogólne > Hydepark
Zrobienie prawa jazdy w Danii
vera:
--- Cytat: lilia w 18 Cze 2009, 09:39:56 --- Vera, to Ty nie masz prawka ? ??? A tyle się wypowiadałeś o samochodach i ubezpieczeniach.. ::)(czy mi się wydaje?)
A najważniejsze : nie doczytałeś! Koszt kursu w Danii, to minimum 10-12 tys.DKK.
Przyznasz więc, że koszta nie wyjdą na "zero"... :(
Gdyby tak było, nie męczyłabym się z kursem polskim >:(
--- Koniec cytatu ---
Czytałaś o co pytałem czy zgadujesz??? Pytałem o E do B. Wyskoczyłaś jak filip z konopi i coś na siłę chcesz udowodnić.
Koszt E do B wyjdzie na zero albo drożej w PL tak jak to wcześniej opisałem.
Widać co innego czytasz, co innego piszesz a na sam koniec coś innego próbujesz wmówić.
lilia:
Po co te nerwy ?!? Rzeczywiście- nie doczytałam,przepraszam. Nie próbuję niczego udowadniać!
vera:
--- Cytat: lilia w 18 Cze 2009, 10:46:41 ---Po co te nerwy ?!? Rzeczywiście- nie doczytałam,przepraszam. Nie próbuję niczego udowadniać!
--- Koniec cytatu ---
nie trzeba było dogryzać.... ;)
Alekksandra1983:
Witam Kilka dni temu pisałam w imieniu męża z panem o cenie prawa jazdy. A to rozmowa :
Hi Ireneusz
You have to start from the bottom, whit your driving licens. We are not able too use your skills from poland, Denmark have a plan of there own for education.
We can offer you a normal course for a price of 9.990 d.kr. but you have to take the theory at the computer, and then we can teach you in english in the car...
The price above, are whit out: fee to the police - extra driving lesson - Translater - first add - and your medical repport.... You can see the prices at www.grues-koreskole.dk
before we can make and agreement, you have too tell us were you have your adress
Best regards
Bent og Vivian
Chyba wszystko jasne ...
Jomir:
Dla chetnych, nie mowiacych po dunsku istnieje mozliwosc zrobienia kursu prawa jazdy w jezyku polskim (oczywiscie zdanie egzaminu rowniez).
Zajecia odbywaja sie w okolicach Kopenhagi.
Gdy zbierze sie kilku osobowa grupa, cena nie bedzie roznila sie od ceny kursu w jezyku dunskim.
Zainteresowanych zapraszam na PW.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej