Regionalne > Århus, Aalborg ...
polacy w Århus i okolicy
teraz:
sprawdzilem, facebook ma okolo 500 000 000 uzytkowniko i wzrasta niesamowicie, pozostali zostali bardzo, bardzo w tyle....a jeszcze nie tak dawno bylo ...
a jesli juz facebook'owo to moze ktos sie zahaczy tez na stornke , ktora istniej dosc dlugo, ale tak jak by trosze o sobie zapomniala.
podaje link
zeby nie bylo to zadna konkurencja 8) poprostu tak mi sie wspomniala ta strona w tych klimatach , pozdrawiam
http://www.facebook.com/group.php?gid=51625400066ø
aarhusN:
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
chyba za pozno...........
malinka podala inny profil i zalapalo........ ::)
malinka2305:
bo tamten profil to polacy w dani a na naszej stronie sa polacy w aarhus wiec jak dla mnie to co innego
[Posted on: 09 Sty 2011, 17:14:40]
a i juz jest nas 25 hura lepiej jak jest nas wiecej
[Posted on: 09 Sty 2011, 17:15:38]
bylo 25 jest 42 no laczmy sie laczmy lato sie zbliza moze wspolne ogniska? co wy na to? Nasze dzieciaczki moglyby sie poznac! Tak jak i My jest Nas tu tylko garsta a odwracamy sie od Siebie na ulicy jestesmy bylismy i bedziemy Polakami nic nas nie zmieni! pozdrawiam
roga:
--- Cytat: malinka2305 w 23 Sty 2011, 15:04:08 ---bo tamten profil to polacy w dani a na naszej stronie sa polacy w aarhus wiec jak dla mnie to co innego
[Posted on: 09 Sty 2011, 17:14:40]
a i juz jest nas 25 hura lepiej jak jest nas wiecej
[Posted on: 09 Sty 2011, 17:15:38]
bylo 25 jest 42 no laczmy sie laczmy lato sie zbliza moze wspolne ogniska? co wy na to? Nasze dzieciaczki moglyby sie poznac! Tak jak i My jest Nas tu tylko garsta a odwracamy sie od Siebie na ulicy jestesmy bylismy i bedziemy Polakami nic nas nie zmieni! pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
I mam nadzieje, ze bedziecie robic wszystko, zeby i inni (dunczycy) nie odwracali sie od Was, bo to ze odwracamy sie od siebie
to mniej wazne, jezeli jestescie zaakceptowani przez reszte. A z tymi ogniskami to troche klopot, chyba ze macie wlasny ogordek
a i to saprzepisy lokalne, ktore na to nie zezwalaja, np. u mnie ejerlaug wyrazniezaznacza, ze palenie ogniska jest dozwolone tylko pod warunkiem, ze nie przeszkadze sasiadom (dym/drutka, alergie, smrod nie do wyietrszenia wewnatrz mieszkania nawr przyzanknietych oknach). Mnie osobiscie nie przeszkadza. Zwracam tylko uwage, ze takie przepisy istnieja - to tak na wszelki wypadek. Co kraj to obyczja.
malinka2305:
kto ma sie odwrocic lub Bog wie co to i tak zrobi na sile w dupe nie bede nikomu wchodzic i nie dunczykom nie okradam ich ani nie robie im krzywdy wiec czy powiedza mi hej czy nie mam to gdzies a co do ogniska to plona i 5 metrowe nad morzem wiec niech tu nikt bezsensownych kitow nie pisze bo nie ma to sensu i swoich jakis podlych informacji nieprawdziwych a na chlopski rozum to na balkon 100 osob nie zaprosze i ogniska nie zrobie wiec po co ten idiotyczny wpis
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej