Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

łapanka w Esbjergu

<< < (5/6) > >>

bodka:
hej witam
proszę napisać czy to tak naprawde można przyjechac samochodem wzietym w laesing w PL i jak długo można jezdzić na nr próbnych ile kosztują i czy oby na pewno nie będą sie czepiać ja im nie wierze bo juz miałam do czynienia z nimi

rafalk:

Do  "  Juta "

Dlaczego   ten link  do   OperationX z tv 2  zostal  usuniety  z mojego poprzedniego postu ????
http://programmer.tv2.dk/operationx/
To juz moze  trzeba  bylo  wszystko  usunac  . Tv 2  jest  nagle  konkurencja  dla  poloniainfo.dk  ???   

Emill:

--- Cytat: bodka w 16 Sty 2011, 13:57:20 ---hej witam
proszę napisać czy to tak naprawde można przyjechac samochodem wzietym w laesing w PL i jak długo można jezdzić na nr próbnych ile kosztują i czy oby na pewno nie będą sie czepiać ja im nie wierze bo juz miałam do czynienia z nimi

--- Koniec cytatu ---
"numery próbne" kosztują 100 koron/dzień, składasz wniosek, podajesz powód po co są ci potrzebne (jest bodajże 7 opcji), płacisz i drukują nalepki z numerami.
Z tego co pamiętam to jest jakiś limit dni, ale nie pamiętam ile, co do "czepiania się" to jeśli zaznazcysz we wniosku powód typu "sprzedaż", a będziesz jeździć autem np. 3 miesiące to pewnie się przyczepią... Jednym zdaniem: Ja bym nie ryzykował codziennej jazdy na tych naklejkach przez dłuższy czas, natomiast może to być dobra opcja jeśli ktoś tylko jeździ do Polski.

gerary23:
moze ktos wie kogo to numery   CSE E390  bo widze ze to z SĘPÓLNA KRAJEŃSKIEGO  moje okolice ale faza może ktos z kto był kontrolowany napisze  o co sie pytaja jak cie zatrzymia

rafalk:
Prosze  uprzejmie  spojrzec  na  zdjecie  na  zalaczonym  poprzednio  linku  z  ekstra  bladet  ..

Ten  turecki  cwaniaczek   jezdzi  na  tzw.  stalych  numerach  probnych ... To  nie  sa  przyklejanki  za  100 koron  dziennie ...
roznia  sie  od  normalych  tym  ze  te  2  pierwsze  litery  sa  czerwone i  sa  tylko  4  cyfry  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pewnie  wozi  tego  swojego  brata  razem  z jego  wozkiem inwalidzkim  ;D
To taka muzulmanska wersja   auta  dla  niepelnosprawnych   ::)

http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1825583&vId=0     

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej