Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
łapanka w Esbjergu
roga:
Prosze tylko zwrocic uwage, jak to sie towarzystwo nagle obudzilo, jak tylko temat zszedl (znowu) na "polskie blachy", a w dostku jest znowu okazja sie klocic, wyzywac i ublizac sobie nawzajem. Ciekawe, czy tak tez sie zachowujemy wobec dunczykow, jak nam cos powiedza na ten sam tremat?. Watpie bo taki sposob konwerscji nie zostalby zaakceptowany.
@ae@:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
vordingborg:
roga mam do ciebie pytanie co ci wiadomo na temat pracy w Danii bez meldunku. Bo z mojej wyspy Duńczycy wynoszą się do Malmo lub też kupują lewe meldunki (lecz moja wiedza jest zbyt ogólna) .Może to w końcu pozwoli to załatwić spraw na jakiś czas dla nowo przybyłych ,dodam że mnie sprawa NIE DOTYCZY osobiście uważam że nie wszystko jest całkiem OK pamiętajmy że prawo było/jest/będzie ale prawo też bywa przestarzałe/złe/zle interpretowane/dobre/aktualne wszystko się zmienia prawo też .Bez ciekawości oporu bylibyśmy w epoce kamienia jak te baranki prowadzone na ... z całym szacunkiem mam nadzieje że nawet jeśli się myl;e to wyprowadzisz mnie z błędu :)
roga:
Jestem niezle zorientowany odnosnie tych spraw. Odpowiem na priv. Ten watek dotyczy przeciez "lapanki w Esbjergu".
rafalk:
Owoce weekendowych wypocin Skat ....26 zarekwirowanych samochodow
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2011/01/16/104725.htm?rss=true
Jeszcze jeden przyklad na to jak to mniejszosc muzulmanska nauczyla sie dojic tych naiwnych dunczykow !!!!!
[Posted on: 16 Sty 2011, 12:00:16]
...... http://ekstrabladet.dk/nationen/article1487622.ece .. na zdjeciu widac ze mustafa-adbullah pomyka do roboty na numerach probnych ....czyli ze afgift nie zaplacony ...woow ..to ciekawe ....
Rodacy ..bierzcie drogie fury w leasing w PL i rejestrujcie na dunskich numerach probnych ... ;D
Skoncza sie wasze problemy z kontrolami drogowymi ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej