Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

łapanka w Esbjergu

<< < (4/6) > >>

roga:
Prosze tylko zwrocic uwage, jak to sie towarzystwo nagle obudzilo, jak tylko temat zszedl (znowu) na "polskie blachy", a w dostku jest znowu okazja sie klocic, wyzywac i ublizac sobie nawzajem. Ciekawe, czy tak tez sie zachowujemy wobec dunczykow, jak nam cos powiedza na ten sam tremat?. Watpie bo taki sposob konwerscji nie zostalby zaakceptowany.

@ae@:
;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

vordingborg:
roga mam do ciebie pytanie co ci wiadomo na temat pracy w Danii bez meldunku. Bo z mojej wyspy Duńczycy wynoszą się do Malmo lub też kupują lewe meldunki (lecz moja wiedza jest zbyt ogólna) .Może to w końcu pozwoli to załatwić spraw na jakiś czas dla nowo przybyłych ,dodam że mnie sprawa NIE DOTYCZY  osobiście  uważam że nie wszystko jest całkiem OK  pamiętajmy że prawo było/jest/będzie ale prawo też bywa przestarzałe/złe/zle interpretowane/dobre/aktualne wszystko się zmienia prawo też .Bez ciekawości oporu bylibyśmy w epoce kamienia jak te baranki prowadzone na ... z całym szacunkiem mam nadzieje że nawet jeśli się myl;e to wyprowadzisz mnie z błędu :)

roga:
Jestem niezle zorientowany odnosnie tych spraw. Odpowiem na priv. Ten watek dotyczy przeciez "lapanki w Esbjergu".

rafalk:
Owoce  weekendowych  wypocin  Skat ....26 zarekwirowanych  samochodow
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2011/01/16/104725.htm?rss=true

Jeszcze  jeden  przyklad  na  to  jak  to  mniejszosc  muzulmanska nauczyla  sie  dojic  tych  naiwnych  dunczykow !!!!!

[Posted on: 16 Sty 2011, 12:00:16]
...... http://ekstrabladet.dk/nationen/article1487622.ece      .. na  zdjeciu  widac  ze  mustafa-adbullah  pomyka  do  roboty  na  numerach  probnych  ....czyli  ze  afgift  nie  zaplacony  ...woow  ..to  ciekawe  ....
Rodacy  ..bierzcie  drogie  fury w  leasing  w  PL  i  rejestrujcie  na  dunskich numerach  probnych  ... ;D
Skoncza  sie  wasze  problemy  z  kontrolami  drogowymi   ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej