Ogólne > Hydepark
"Kupie-sprzedam prace"
rafalk:
A moze jak to sie mowi " wrzuc na luz " i tyle . Nie bardzo rozumie ten ostatni wywod .. Moze mi sie poczucie humoru wzielo i zdunczylo ...ale zadne handlowanie domkami i innego tego typu duperelami nigdy mnie nie interesowalo ::)
myszol:
lepiej zamknąć ten wątek jak widze takie ogłoszenia to MNIE KREW ZALEWA,,CYT.szukam pracy jako piekarz posiadam ponad 20 letnie doswiadczenie w tym zawodzie szukam pracy w danii tel50389873(dobrze zaplace za pomoc w podjeciu pracy w piekarni)
NO I NIECH PŁACI JUZ OD ROKU POJAWIA SIE TO OGŁOSZENIE . :o ::) ::) ::) ::)
[Posted on: 09 Lut 2011, 22:15:45]
--- Cytat: rafalk w 09 Lut 2011, 08:47:18 ---A moze jak to sie mowi " wrzuc na luz " i tyle . Nie bardzo rozumie ten ostatni wywod .. Moze mi sie poczucie humoru wzielo i zdunczylo ...ale zadne handlowanie domkami i innego tego typu duperelami nigdy mnie nie interesowalo ::)
--- Koniec cytatu ---
sorry .ale krew mnie juz zalewa ,nie jeden polak przyjezdza tu naprawde z długami i jak mu drugi polak tak od serca nie pomoze to PADAKA NA CAŁEGO,ale patrzac z drugiej strony to zobacz wyzej zmiesciłam ogłoszenie gdzie gosciu usilnie od roku chce płacic za załatwienie mu pracy w piekarni .byc moze tylko to umie robic.to reasumując wszystko czemu ktos na takich idiotach ma nie zarobic .JUZ SAMA NIE WIEM :( :o ::)
jens:
--- Cytat: KIKI w 29 Sty 2011, 19:12:25 ---Gdybym np pracowała za 60 koron-mysle ze bym rowniez dala ogloszenie ze "kupie prace". Ale nie jestem ta osobą ktora pracuje za 60 koron a gdyby w mojej fabryce byloby miejsce-dalabym ogloszenie na forum w zamian za drinka i mile towarzystwo :)
--- Koniec cytatu ---
HEJ to ty moze mialabys za co kupic nową prace ,ale wyobraz sobie nowo przybylego polaka ktory tu przyjezdza bo sie nasłuchał ze roboty jest w Danii w morde i co rozczarpwanie musi kupic sobie robote .ale mnie juz nic nie dziwi ktos juz pisał ze sami polacy tego uczą piszac zapłace,wynagrodze.a prosciej było by napisac potrzebuje pracy ,znalazłem dzis ogłoszenie ktore powiela sie raz nawet dwa razy trzy razy dziennie od ponad roku ,,,szukam pracy w zawodzie piekarza tel ..........lub innej-odkupie prace zaplace za prace. ,,iI TAK SIE ZASTANAWIAN OSOBNIK TEN PISZE O ROZNYCH GODZINACH ,CZYLI CO NIE PRACUJE? dla wybadania sprawy zadzwoniłem i pytam sie jakby miało to wygladac.otoz po przepracowaniu w ciepełku 1 miesiaca dostaniesz kase,a to dobre ::)
[Posted on: 11 Lut 2011, 20:26:43]
o boze to co teraz znalazłem przeszło pojecie koło mnie cytuje ,,witam! dam pracę dla kkobiety (powyżej 25 roku życia i niepalącej ) do opieki nad dzieckiem 1 dzień w tyg( pt) na 7-8 god, od rana do popołudnia. Stawka za god 40 kr i niestety nie więcej. Zainteresowana Panie proszę o kontakt mailowy.
natalia_,, jak mozna po co gadac ze litwiny zbijaja stawki ,zobaczcie co robią polacy ze sobą .ciekawe czy sama pani Natali poszła by robic za 40 koron .powinna sie przyjac do jej oferty jakas bystra polka i pokazac jej jak wyglada praca za 40 koron.JAKA PŁACA TAKA PRACA .SZANUJMY SIE WZAJEMNIE . ::) ::) ::)A MOZE TAK DLA PANI NATALI mamy dla pani oferte pracy sprzatanie naszego mieszkania za 35 koron na godzine ;D
willy:
TO ja mam inny pomysł. Może zrobić płatne ogłoszenia w dziale SZUKAM PRACY ???
Co za różnica kto na tym zarobi.
jens:
moze i mozna ,ale przyznaj trzeba miec tupet zeby dac takie ogloszenie ,,TRAKTUJ SWOJEGO BLIZNIEGO JAK SIEBIE SAMEGO,, JESTES MADRYM CZŁOWIEKIEM I MYSLE ZE FACET FACETA ROZUMIE W CZYM RZECZ .nie szanuja sie ludzie wzajemnie .zygac mi sie chce .miłego weekendu wszystkim normalnym ,,swieta trojca,, a moze i dobrze bo dziekim takim sa pozniej nowe tematy na forum . ::)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej