Ogólne > Hydepark
"Kupie-sprzedam prace"
myszol:
--- Cytat: roga w 07 Lut 2011, 23:18:57 ---Myszol: Cos nie tak w Twojej propozycji. Na pewni co kombunujesz i dlatego nikr nie pyta, bo nie sa pewni, czy ich czasem nie..... mysla i mysla.
Przypomina mi to moje przezycie z sasiadem w Polsce (juz o tym raz pisalem). Pozyczylem od niego drabina - malowalem dom. Zachlapalem mu jego drabine, a ze ii tak mialem kupic, to po skonczonej pracy pomyslalem, kuie nowa i mu ja oddam a samzatrzymam tez prawei nowa jego drabine ktora pochlapalem. Na jego drabinie byla nawet nazwa firmy itp.Kupilem ide i che ja mu oddac. Powiedzialem jak jest i cisza. Widze, ze ciezko sie zastanawia. Nie wzial tej nowej. W nastepnym roku bylem znowu nawakacjach. Spotkamy sie, on po swojej strone ogrodzenia, ja poswoje. no jak tam sasiedzie itp. Gadu, gadu i w koncu nie wytrzymal. Powiedz no mi, a ci ty tam kombinowales z ta drabina w zeszlym roku? Myslaem prawie przez tydzien i nic nie wymyslilem. Czy masz jeszcze ta nowa?. wlasnie mysla i myslal, jaka ja bede mial korzysc oddajac mu nowa i zatrzymujac jego pochlapana.
--- Koniec cytatu ---
ROGA nic nie kombinuje dla mnie to jest za daleko ,a poruszam sie rowerkiem ,procz tego mam jeszcze prace na pol etatu i nie bede na g..ę padała jak nie daje rady pedałowac ,nie mam 20 ani 30 lat .a w jedną strone muszę pedałowac 17km , no i oczywiscie wrocic tez musze czyli drugie 17 km .dałam juz duzo mieszkan wystepujac pod innym nickiem .tak jest w tych czasach człowiek nastawiony ,ze jak DARMO to uwazaja ze jest cos nie tak .jak zapłaci to uwaza ze wszystko bedzie OK .ale jedno trzeba zapamietac ze jak nawet zapłaci to moze byc to na krotką mete ,tak jak juz ktos wyzej napisał własciciel danej pracy moze powiedziec ze nie chce zeby dany nowy osobnik u niego pracował .a kasiutke bulisz przed podjeciem pracy .zresztą jak kogos stac niech płaci i niech płacze jak kase wrzuci w błoto :o
roga:
Myszol: nie zrozumialas mojej ironii? Napisalem to tak jak moze niektorzy sobie pomysla, ze pewnie cos kombinujesz. Tak jak to ten moj sasiad z drabina, ktiry ne mogl przejsc na tym, ze moze dostac cos troche lepszego bez tego, ze na tym cos straci ;D
myszol:
Pewnie mozna rozumiec ,,jak daje darmo to wariat,,niema to jak zapłacic ::)
[Posted on: 08 Lut 2011, 19:48:51]
--- Cytat: roga w 08 Lut 2011, 13:59:31 ---Myszol: nie zrozumialas mojej ironii? Napisalem to tak jak moze niektorzy sobie pomysla, ze pewnie cos kombinujesz. Tak jak to ten moj sasiad z drabina, ktiry ne mogl przejsc na tym, ze moze dostac cos troche lepszego bez tego, ze na tym cos straci ;D
--- Koniec cytatu ---
sory jak Cie uraziłam .nie doczytałam :D
rafalk:
Moze to jest rozumiane jako ....sprzatanie za darmo ;D Czyli sprzatanie i trening polaczony ze spalaniem kalorii .....
Taki fitness.dk bis ;)
myszol:
--- Cytat: rafalk w 08 Lut 2011, 22:54:54 ---Moze to jest rozumiane jako ....sprzatanie za darmo ;D Czyli sprzatanie i trening polaczony ze spalaniem kalorii .....
Taki fitness.dk bis ;)
--- Koniec cytatu ---
wystarczy spojrzec na temat postu i nie trzeba wiekszej inteligencji ,a pomędrkowac kazdemu wolno nawet tobie .nie wiem czy śmiac sie czy płakac ,byc moze to Ty płaciłeś tez komus zeby Ci załatwił prace.ja nie .i uwazam ze nikt niema prawa HANDLOWAC ADRESAMI CZY ETATAMI .NIE POTRAFIĘ TEGO ZROZUMIEC .MOZE CIEZKO MYSLE ,LUDZIE PO 40 TAK MAJĄ.Do tego jednego domku co pisałam dołozyłam kobiecie ktora sie zgłosiła jeszcze 2 mieszkania .jak mam nadmiar czemu nie .a czemu brac kase ? mi darmo dano te prace.to ktos ma pracowac a nie panszczyzne odrabiac .słowo dziekuje wystarcza.I tak szczerze mowiąc w oczach tej kobiety było na początku duze niedowierzanie ,DARMO.Czułam sie jak idiotka wstyd mi za tych ktorzy biorą kase .SWIAT JEST POKRĘCONY ,A MOŻE LUDZIE :'(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej