Ogólne > Hydepark

"Kupie-sprzedam prace"

<< < (2/7) > >>

pitrekkbh:

--- Cytat: ReFormer w 29 Sty 2011, 13:28:19 ---A dlaczego zakladasz, ze osoba, ktora szuka pracy oddaje ostatnie pieniadze?

Poza tym na rynku pracy jest ogromna ilosc posrednikow - czy oni nie sprzedaja pracy?

P.S. nie bawie sie w kupowanie, sprzedawanie pracy.

P.S.2. - moze najlepiej zajac sie wlasnym zyciem a niech ludzie sobie robia, co chca? W koncu to jest ich zycie. Jak ja nie lubie jak ktos probuje wchodzic ze swoimi butami do czyjejs zagrody :D Zajmij sie swoim zyciem, nie interesuj sie innymi - a swiat bedzie lepszy, bo na ogol jak ktos sie interesuje innymi (na tym forum) to jest to dzialanie przeciwko nim, a nie dla nich.

--- Koniec cytatu ---
ReFormer.Nie badz az takim ignorantem. Ja mam na mysli nie posrednikow jak np. Vikar, a zwyklych ludzi. A po drugie, to dobre rady daj sam sobie, bo po to forum jest stworzone,aby pisac o wszystkim, co dobre, zle, czy intrygujace. I uwierz, ze nie wchodze z butami do czyjejs zagrody. Popisuj sie gdzie indziej ok?

KIKI:
Gdybym np pracowała za 60 koron-mysle ze bym rowniez dala ogloszenie ze "kupie prace". Ale nie jestem ta osobą ktora pracuje za 60 koron a gdyby w mojej fabryce byloby miejsce-dalabym ogloszenie na forum w zamian za  drinka i mile towarzystwo  :)

Juta:
Ja to sie bardziej dziwie pracodawcom. No bo, jestem szefem w jakiejs firmie i tu nagle przychodzi do mnie pracownik i oswiadcza, ze juz wiecej nie pracuje i przyprowadzil zastepce. Wywalilabym obie osoby na zbity pysk, bo to ja decyduje kto bedzie u mnie pracowal. Nawet jesli mowimy o sprzataniu na czarno. To ja decyduje, komu daje robote.

[Posted on: 29 Sty 2011, 20:20:31]
Gdybym to ja oswiadczyla szefowej, ze koncze prace i mam kogos na swoje miejsce, to bym zostala odwieziona w kaftanie bezpieczenstwa na dokladne badania ;)

rey2000:
Cholera wszyscy maja tu racje,pitrek kbh również,reformer pisząc swoją opinię chyba pamieta dwa głośne ostatnie wklejanie ogłoszeń i komentowanie ich, co nie jest zbyt normalne i przyjemne i,ma niestety racje z tymi buciorami,ale piterkbh chciał chyba uczulić na ten syfiasty proceder,cholera wszyscy maja tu racje  ;D ;) ;D
pozdro !

inna:
A o mnie nikt nie wspomni   :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej