Ogólne > Kultura
Brak kultury
myszol:
--- Cytat: @ae@ w 10 Lut 2011, 09:12:33 ---Do polka99:
...Zamiast pomyśleć nad faktycznymi przyczynami swojej frustracji krytykant woli w kimś doszukać się wad i głośno je wyrazić. Dzięki temu osoba krytykowana będzie w jego oczach mniej warta, a sam będzie mógł się wywyższyć i poczuć się lepiej. Satysfakcja z uświadomienia komuś, że jest gorszy sprawi, że kompleksy wydadzą się mniejsze....
Swiete slowa! Naprawde swiete!
I tak wspaniale ilustruja autora postu :-)
--- Koniec cytatu ---
ja jej to samo zacytowalam ale to jak grochem o ścianę.chyba jest siostra PINOKIA I WIADOMO KTO COS TAKIE WYSTRUGAL .dobrze sie wcielila w ten temat .jak przeżyłam 46lat nie spotkałam jeszcze takiego tlumoka.BOZE WIDZISZ I NIE GRZMISZ
lolek103:
witam jestem z toba polka99 masz jaja
@ae@:
Lolek103:
Masz na mysli jajniki ??
:-)
Lato:
Miłe Panie: myszol, @ae@, polka99 itd.
Może nadszedł czas aby sobie podać wirtualne ręce? Zgoda buduje, niezgoda rujnuje - proszę bądzcie tak miłe i pamiętajcie o tym przed wysłaniem następnego postu. Jestem przekonana, że każda z was to w rzeczywistości fajna babka, ale wątek został tak nasycony nienawiścią i pogardą, że puszczają wam nerwy i wasza frustracja zostaje wyładowana na niewłaściwych osobach / w niewłaściwy sposób. Wyzwiska nigdy nie są i nie będą właściwym sposobem.
No i jak - zgoda, dobrze?
Solvej:
Kolejna zmiana? ::)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej