Ogólne > Kultura

Brak kultury

<< < (30/38) > >>

@ae@:
Nigdy, w zadnym moim poscie nie zostalo uzyte wyzwisko, obrazliwe, nienawistne lub pogardliwe slowa.

Ironia - owszem, humor - jak najbardziej, odrobina sarkazmu przyprawiona duza dawka "przymrózonego oka" bardzo czesto :-)

Zgoda - niezgoda?
A moze nie trzeba na to patrzec z powaga i patosem a traktowac posty jako cos w rodzaju wirtualnego stand-up?
Z usmiechem? Przymrózeniem oka?

Bo jakbysmy tak wszystko brali na powaznie to bez sensu byloby zakladanie watku "Brak kultury" bo przeciez wszyscy doskonale wiemy, ze:
wszyscy sa zawsze kulturalni,
wszyscy zawsze maja racje,
wszyscy zawsze wysluchuja przeciwnika,
nikt nigdy nie uzywa "brukowych" slów,
nikt nigdy nie obraza innych,
wszyscy sa tolerancyjni,
wszyscy kochaja blizniego jak siebie samego.....

My wszyscy to doskonale wiemy :-)

Lato:
@ae@....nie Was mam na myśli pisząc o wypełnienu wątku nienawiścią i pogardą. Wasza dyskusja to, jak trafnie określiłaś po prostu "wirtualny stand-up" - i w tym przypadku bez bez humoru i przymróżenia oka ani rusz.

Prawdziwą pogardę i nienawiść propaguje na forum tylko kilka osób, w tak systematyczny i przemyślany sposób, że ani humor ani przymróżenie oka nie wystarcza...
pozdrawiam serdecznie

polka99:
Myszol pograżyła się sama w chamstwie , chamstwie i jeszcze raz chamstwie.
 A wiesz że  na to nie na lekarstwa!!niski poziom inteligencji wyzwala w ludziach chamstwo, bo nic innego nie pozostało. napiszę jeszcze raz prezentujesz DNO.

robertcph:
toc tu wiekszosc przebierancow udziela sie a juz nie wspomne jakiej sa plci i karnacji  ::)

do rolady z nimi to nie ludzie  8)

kto je/ich odpokal? ja nie ty tez nie wiec kto?  :o

takie osoby trzeba potraktowac z kultura i w taki sam sposob jacy sa  8)

niech wiedza ze nawet za granica nic nam nie dolega i niech nie licza na nasze serca pod pretekstem niewinosci  8)

vordingborg:

--- Cytat: roga w 10 Lut 2011, 01:08:11 ---Prosze Pana. a teraz powinna byc kolej, aby ktos sie odezwal i zarzucil Panu Vordingborg, ze jest antysemita i poniza innych,

--- Koniec cytatu ---
Panie Roga zdaje się że pan nie przeczytał do końca,a w szczególności ostatniego zdania. Polska zawsze była krajem tolerancyjnym i wielokulturowym co powinien pan znać choćby z lekcji historii .Natomiast to co się stało po II wojnie to rzeczywiście bardzo wstydliwe,należy jednak nadmienić że w owym okresie ojczyzna nasza była tylko jedną z byłych republik ZSSR (okupowana) bez prawa do samodecydowania o sobie ,zmuszona do wykonywania poleceń z Moskwy. Do rzeczy internet to jedno z moich  okien na świat w którym jest wiele mniejszych okienek np.Polonia ,a pan przyciągnoł  pod te okno zwykłe GÓWNO następnie odwracając się na pięcie stwierdził że to nie moje i podyskutujcie sobie .To ja pana teraz bardzo proszę niech pan to gówno zabierze sobie z powrotem moderator z całą pewnością panu pomoże .Myślę że już czas kończyć z szarganiem własnej ojczyzny i narodu jeśli sami się nie będziemy szanować to i też nas nikt nie będzie szanował.   

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej