Ogólne > Kultura
Brak kultury
tylda:
--- Cytat: polka99 w 10 Lut 2011, 21:22:46 ---Zamknąć go było już dawno temu. Nie widziałeś wcześniej żenujących postów.
A mądrego było napisane np.
POST vordingborg
"Panie Roga zdaje się że pan nie przeczytał do końca,a w szczególności ostatniego zdania. Polska zawsze była krajem tolerancyjnym i wielokulturowym co powinien pan znać choćby z lekcji historii .Natomiast to co się stało po II wojnie to rzeczywiście bardzo wstydliwe,należy jednak nadmienić że w owym okresie ojczyzna nasza była tylko jedną z byłych republik ZSSR (okupowana) bez prawa do samodecydowania o sobie ,zmuszona do wykonywania poleceń z Moskwy. Do rzeczy internet to jedno z moich okien na świat w którym jest wiele mniejszych okienek np.Polonia ,a pan przyciągnoł pod te okno zwykłe GÓWNO następnie odwracając się na pięcie stwierdził że to nie moje i podyskutujcie sobie .To ja pana teraz bardzo proszę niech pan to gówno zabierze sobie z powrotem moderator z całą pewnością panu pomoże .Myślę że już czas kończyć z szarganiem własnej ojczyzny i narodu jeśli sami się nie będziemy szanować to i też nas nikt nie będzie szanował.
I może mądrym postem nalezy to zamknąć
--- Koniec cytatu ---
polka99, Twoje pojęcie patriotyzmu jest nieco stęchłe, nie obraź się.
Jak bowiem zdefiniujesz naród, w obronie czci którego tak stajesz?
Patriotyzm wg mnie powinien dotyczyć społeczności w jakiej się żyje. I w takim rozumieniu patriotyzm to uczciwa praca, płacenie podatków, przestrzeganie prawa i odwaga w ocenie historii tej społeczności.
Powiewanie flagami narodowymi i obrażanie się za każdą krytyczną uwagę jest takie, hm, kartoflane.
neletop:
--- Cytat: willy w 10 Lut 2011, 21:12:23 ---A ten wątek zaraz zamknę bo poza kłótniami i obrażaniem się nikt chyba już tu nic nie pisze mądrego.
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam sie z toba-niestety.
No chyba zeby potraktowac ten watek jako taki na ktorym mozna sobie przygadac, za to wszystkie inne watki bede wolne od docinkow.
Ale to raczej utopia.
vordingborg:
--- Cytat: willy w 10 Lut 2011, 21:12:23 ---A ten wątek zaraz zamknę bo poza kłótniami i obrażaniem się nikt chyba już tu nic nie pisze mądrego.
--- Koniec cytatu ---
To na zakończenie chcę dodać że to co zacytowałem /napisałem na stronie 8 to była mała prowokacja .która utwierdziła mnie tylko w moim przekonaniu że wszystko co antypolskie jest mile akceptowane przez moderatora . Bo ja na jego miejscu już dawno wykasowałbym wszystkie cytaty Anonimusa i te które sam wkleiłem .Jako Polacy powinniśmy dbać o własną kulturę tradycje szanować wartości wpajane od dziecka .Tymczasem jak to mówią ryba psuje się od głowy byle by się coś działo będzie gdzie wkleić reklamę .Nie chce nikogo obrażać ale gdybym ja tak pracował to by mnie już dawno wywalili dobranoc
rafalk:
Tak sie sklada ze vordinborg nie zrozumial ironii watku " izraelskiego "
zaczalem ja podsumowujac cytaty przez niego zamieszczone ...
"""Vordinborg .......a dlaczego prawie wszystkie cytaty sa o tych Mojzeszowych """"" to moje ...
to co Roga napisal pozniej to zwykla ironia i nic wiecej ....problem polega na tym ze niektorzy maja niezbyt wyrafinowane poczucie humoru albo wcale go nie maja ....
Zastanawiam sie jak czesc osob piszacych tutaj moze pracowac z dunczykami i ich mega dosadnymi zartami ...
ale to juz inna historia .....
Drugi problem polega na tym ze w sytuacji kiedy iles tam osob pisze i wysyla jednoczesnie , zawsze moze ktos czegos nie zlapac albo nie doczytac chocby dlatego ze watek jest juz na nastepnej stonie .
Chyba lepiej trzymac sie tematow o tym jaka ta Dania do dupy bo na pl blachach nie pozwalaja jezdzic ;D
Wtedy nie ma min przeciwpiechotnych i innych niespodzianek ..wiadomo kto ,co napisze ....prawie 8)
vordingborg:
--- Cytat: rafalk w 10 Lut 2011, 21:46:31 ---Tak sie sklada ze vordinborg nie zrozumial ironii watku " izraelskiego "
zaczalem ja podsumowujac cytaty przez niego zamieszczone ...
"""Vordinborg .......a dlaczego prawie wszystkie cytaty sa o tych Mojzeszowych """""
--- Koniec cytatu ---
Bo mogli to być nawet Indianie wpisałem w Google "Lista niektórych antypolskich wypowiedzi" a wyszli żydzi .Osobiście nic do nich nie mam .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej