Ogólne > Kultura

Brak kultury

<< < (6/38) > >>

teraz:
kolego kukashero

slowo krytkom istniej rowniez w jezyku polskim ;)

celownik  komu ? czemu ?  krytyce / krytykom

nie wiem w jakim celu bylo uzzyte slowo to wczesniej ,ale takowe tez jak najbardziej istnieje w j.polskim

co do slowa sarkazm -mozna i nawet trzeba uzywać synonimów np. kpina, ironia , drwina ,szyderstwo.... a nie odrazu stawać sie "pyszkowatym" i zakładać ,ze druga osoba nie zna tego slowa , kto wie, kazdy robi błedy, ale jesli juz zwracasz uwage ( i dobrze) to rób to kulturalniej ,a nie odrazu robić z kogos

czujesz sie teraz skonfundowany???? 

chyba nie lubiles i nie lubisz Lecha W....

musze przyznać ,ze pisalem to z lekką ambiwalencją  :-X

wnioski........ ;)

[Posted on: 05 Lut 2011, 19:31:42]
"i masz babo placek " - sam pozmieniałem nie jedną literkę

miało być "Lukashero"

druga linijka- "slowo krytkom" nie dobilem "Y"   jestem fleksyjny   

rey2000:
Wasze cytaty:
-Czego mozna spodziewac sie jak dorwie sie jeden z drugim do darmowego neta.

- LUKASHERO CZY JAK MU TAM

-roga - co by nie pisac - zalozyles watek, w ktorym obrazasz Polakow

-gdy ktos pisze "krytykom" zamist "krytyką" to uwazam ze ten  ktos jest burakiem nad burakami.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sami się podkręcacie,widzę że naprawde wam to potrzebne do normalnego funkcjonowania 8)

inna:
Doo Lukashero- taki z "ciebie" polonista  a sam w swoim tekscie narobiles tyle bledow.

Pozatym wez moze cos na nerwy albo zrob cos z soba. A i wyluzuj. Czlowieku serce masz tylko jende ::).

rey2000:
Serce ma się jedno,a nie jedne ,widze że mocno się bawicie w strażników ortografii oraz uszczypliwośći i nie możecie przestać.

inna:
Ja juz kiedys wspominalam. Ja pisze jak mie sie podoba z bledami czy bez. Malo wazne. Trudno poeta, pisarzem nie zamierzam byc.Takze dla mnie kazdy moze sobie pisac jak mu sie podoba. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej