Ogólne > Kultura
Brak kultury
@ae@:
....Reszty artykułów nie przeczytałam bo język i styl jest tak ohydny że się nie da tego czytać dla naprawdę inteligentnych ludzi...
Jasnowidzka jakas czy co?? Nie czytala a wie... To CUD! :-)
Solvej:
Hahaha :))
Ja przeczytalam wszystko...obym tylko nie nauczyla sie tak brzydko pisac ;D
roga:
A czy pamietacie "serial" pisany w chyba ponad 40-50 odcinkach prze "Jomi" albo "Mirra"?. Tez odslaniajacy niektore nie bardzo piekne strony naszych rofakow i to w dodatku tych, ktory przyjechali do pracy. Jakos, o ile dobrze pamietam, nikt na tym nie ucierpial. dobrze, ze "polka99" mieszka tutaj dopabuse od 1½ roku. chcialbym widziec jeje rakcje na tamta "historie".
A wypowiedzi Robertacph, czesto sa bardzo madre, glebokie i warte zapamietania, czasem troche mniej ale zawsze interesujace
bez wzgledu czy byl w Malmø czy tylko w Kopenhadze ;)
myszol:
--- Cytat: lukashero w 08 Lut 2011, 13:51:20 ---skasowano twoj post bo prowokujesz.
zeby cie uswiadomic, to bylem dzis na policji i zlosilem to ze dzwoniles do mnie w nocy z pogrozkami.jeszcze raz sie to powtorzy i policja zapuka do twoich drzwi.
--- Koniec cytatu ---
lukashero ty do mnie piszesz ze ja do ciebie dzwoniłam? człowieku co ty palisz ,albo pijesz ,cz twoj nr telefonu jest na mleku? ;D teraz to juz przegiołes.my sie nie znamy nawet a ty mi piszesz ze ja do ciebie dzwonie. czas zmienic lekarza .bo co pisanie na forum to pisanie ,ale ty oficjalnie mnie oskarzasz o jakies nekanie ciebie .troche inteligencji ,spostrzezenia wystarczy wejsc w moj profil i bys wiedział ze jestem kobietą.mam męża i nie szukam przygód.jak czytasz to spojrz na koncowki /am pisze jak płec zenska a po 2 jestes w wieku mojego syna .takze poszukaj sobie innego rozmowcy na telefon albo wroga ,bo ja sie za niego niemam.no sorrki.szukasz dalej .mnie az tak mocno za skore nie zalazłes ;D i policją mnie nie strasz ,bo sprawa sie moze odwrocic.ty piszesz ostro na forum i ja tez . ;D,pozdrowionka synus i piszmy o braku kultury.nie ma to jak trzymac sie tematu ;)
rafalk:
--- Cytat: roga w 08 Lut 2011, 18:36:09 ---A czy pamietacie "serial" pisany w chyba ponad 40-50 odcinkach prze "Jomi" albo "Mirra"?. Tez odslaniajacy niektore nie bardzo piekne strony naszych rofakow i to w dodatku tych, ktory przyjechali do pracy. Jakos, o ile dobrze pamietam, nikt na tym nie ucierpial. dobrze, ze "polka99" mieszka tutaj dopabuse od 1½ roku. chcialbym widziec jeje rakcje na tamta "historie".
A wypowiedzi Robertacph, czesto sa bardzo madre, glebokie i warte zapamietania, czasem troche mniej ale zawsze interesujace
bez wzgledu czy byl w Malmø czy tylko w Kopenhadze ;)
--- Koniec cytatu ---
A moze masz na mysli niezapomniany " oboz pracy " ????? Wszystkim ktorzy tego nie czytali baaaaaaaaaaaaaardzo polecam ;D Ta czesc dunska to jakby zywcem z Danii wzieta .
http://www.poloniainfo.dk/forum?topic=23734.0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej