Ogólne > Kultura
Brak kultury
roga:
Nie pamietalem, ze byli tyle odcinkow, ostatni numer 121 i na 13 stronach watku.
jamjurand:
--- Cytat: roga w 08 Lut 2011, 18:36:09 ---A czy pamietacie "serial" pisany w chyba ponad 40-50 odcinkach prze "Jomi" albo "Mirra"?...
A wypowiedzi Robertacph, czesto sa bardzo madre, glebokie i warte zapamietania, czasem troche mniej ale zawsze interesujace
bez wzgledu czy byl w Malmø czy tylko w Kopenhadze ;)
--- Koniec cytatu ---
Mylisz sie Roga tylko w trzech przypadkach :) : Jomir i Mirra to ta sama osoba, ktora byla aktywna i czasami lekko kontrowersyjna pomagierka tutaj, na pewno pomogla duzej grupie "nowych".
Odcinkowe i smieszne opowiadania to bylo dzielo Fachurry.
Robertcep powinien byc intensywnie leczony i jedyne co glebokie u niego to bezdenna glupota.
rafalk:
--- Cytat: roga w 08 Lut 2011, 20:17:39 ---Nie pamietalem, ze byli tyle odcinkow, ostatni numer 121 i na 13 stronach watku.
--- Koniec cytatu ---
w razie gdybym potrzebowal PRAWDZIWYCH fachowcow od RYGIPSOW ...to nie ma cienia watpliwoaci do kogo ::) uderzac .. ::)
myszol:
--- Cytat: myszol w 05 Lut 2011, 14:23:24 ---roga ja poprzez swoja i mojego męża litosc nad nieudacznymi rodakami spłacam 70 tys koron i po co mi to ? nie czuje sie odizolowana ,zamiast pomagac i czuc sie jak MATKA TERESA Z KALKUTY wole isc z rodakami na piwo .juz dostałam szkołe zycia .szkoda ze tak mało rodakow ma w tej kwestii cos do powiedzenia
--- Koniec cytatu ---
do lukashero .jak sie wczytasz dobrze w moje pisanie to bedziesz wiedział ze jestem KOBIETĄ.NIE CHCIAŁABYM BY MOJ MĄŻ PODEJRZEWAŁ MNIE O ROMANSIK Z TOBĄ ;D.dobrze ze on nie wchodzi na polonieinfo .uf,bo chyba bym musiała chodzic przez tydzien w mocnym makijarzu ;D ;)
vordingborg:
Ten cały Anonymus pluje na wszystkich a co poniektórzy opluci twierdzą że ma racje (gratuluje rozgarnięcia). Roga po co jakiś Anonymus wklej od razu" Mein Kampf" choć autor znany. A że jesteś już tu niemalże idolem to będą ci tłuc brawa .No a jak już się pozabijają to wklej że" To cytat bo wcale tak nie myślisz". Osobista refleksja zrób przerwę bo mam wrażenie że się wypaliłeś i zaczynasz szkodzić zamiast pomagać
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej