Do Roga
Ty to chłopie to masz czas żeby ciągle siedzieć na tym forum i wypisywać swoje wywody, od których po prostu się nie dobrze robi.
Skoro masz taką wspaniałą rodzinę i przyjaciół jak piszesz to nie żal ci czas na wieczne siedzenie na forum...

!!!???
W nocy, po południu, rano ciągle się wymądrzasz!!
Uwierz mi że mądrym osobom nie zamydlisz oczu, i wystarczyło mi klika twoich postów żeby cie ocenić i poznać twoją osobowość.
Bardzo denerwujące jest to że jak ktoś cie krytykuje to nazywasz to atakowaniem, byciem agresywnym i gotowym na barykady. Kompletnie nie znosisz krytyki pod twoim adresem.
Jak najbardziej popieram wypowiedź PANA LATO. Naprawdę cieszy że są jeszcze mądrzy ludzie na forum.
Napisałeś Roga że dałeś te denne artykuły żeby "Kazdy mogl i nadal moze wyrazic opinie na ten temat bez wieszania na mnie psow. Ale Tobie widocznie wiele brakuje do tego aby zamiast bezpodstawnie atakowac, napisac swoje wlasne zdanie krytyczne na temat zamieszczonego tekstu"
Trzeba być naprawdę "strasznym inteligentem" żeby wsadzić tutaj te artykuły i jeszcze chcieć dyskutować i wyrażać opinie na temat tak ohydnych artykułów. Dno i żenada!!
I mam prośbę do ciebie Roga że nie rozpisuj się więcej na temat moich spraw i nie rób swoich smiesznych wywodów bo napisałeś:
"Problem masz Ty. Niesposob nie zwrocic na to uwage, chociarz szczegolowo zapoznalem sie tylko z dwoma Twoimi postami. Na pewno masz wysokie ambicje i to bardzo dobrze, ale zapominasz o jednym, ze wszystko zabiera czas, czas, czas….. i niczego nie osiagniesz natychmiast.. Jestes niecierpliwa. Rowniez to ze podkreslasz przy kazdej okazji ze w Polsce przez 30 lat stworzylas sobie network przyjaciol, znajomych, tez jest problemem. Jest ich ci brak i jest to sprawa powazna i trudna byc nagle zdaleka od tego wszystkiego co jes Ci bliskie, przynajmiej tak daleko, ze nia masz mozliwosci kontaktu na co dzien.Rozumie i wspolczuje, ale nie upowaznia to Ciebie do wrogosci, agresywnosci"
Przepraszam cie bardzo ale to ty jesteś złośliwym, zgryźliwym gościem tutaj!!!
Mi nie brakuje przyjaciół, byłam i jestem spełniona zawodowo. A wiesz po czym to widać??? A po tym że ja jestem na forum bardzo rzadko, bo szkoda mi marnować czasu i mam inne sprawy ambitniejsze a ty ciągle tu jesteś.
Rozumiem że twoja rodzina i przyjaciele są tak wspaniali że wypisywanie głupot na forum jest ważniejsze??Rozumiem... wszystko w tym temacie.
Współczuję tobie ze jest aż tak źle że musisz sie próbować dowartościowywać w internecie!!Ale na szczęście grupka mądrzejszych od ciebie osób dawno cie rozgryzła.
Pozdrawiam serdecznie Pana Lato