Ta grupa "bez nazwy" to rozsadnie myslacy ludzie,.
Ta grupa "bez nazwy" to rozsadnie myslacy ludzie,
poważnie, i ty tez jestes rozsądnie myślący??
czy aby??
doniósł byś na brata jakby oszukał? to jest rozsądek?
Odnosze wrazenie, ze dokonales wsrod rodakow w calej Danii, dokladne badania socjologiczne i stad twoje przenikliwe spostrzezenia. Imponujace skoro przyjechales tu prawdopodobnie przedwczoraj 
zwiedziłem wiele krajów w tym twoje tutaj czyli danie,
nie nie przyjechałem w tutaj przedwczoraj, i nie mieszkam w danii są ciekawsze miejsca
znam w danii polaków którzy za przeproszeniem buty całowali duńczykowi gdyby im kazał,
znam sytuacje tak zwanych patriotów którzy kupili mieszkanie w danii i po zapaleniu papabusesa we własnym mieszkaniu mieli duński komitet powitalny że nie mogą palić w mieszkani
i zgadnij co, nie palą w domu pomimo że oboje sa nałogowymi palaczami, wychodzą teraz na minusową temperature bo duńczyk kazał,
to jest patriotyzm???
a cwaniackie wyczyny nowych jak napisałeś, to powiem jedno, czy jesteś panem po piędziesiątce ze szczeciną pod nosem czy dziwką, to nie ma różnicy czy robisz to tu czy tam ci ludzie sa poprostu sobą,
ja nie mam zamiaru nosić kaloszy w lato czy wpierdzielac lakrice tylko dlatego że mieszkam w danii
jestem sobą,
zapomniałem jeszcze dodać tych patriotów którzy do pracy jeżdżą estogiem a bilety maja na zony, jak przyjechałem do danii i posłuchałem takiej rozmowy to nie wiedziałem co jest grane, jaki estog jakie zony?? co to k...a jest??
to są prawdziwi patrioci
boże pobłogosław ameryke