Ogólne > Edukacja
IA sprogskole - kto skonczyl?
paveldk:
frisms a to dlaczego nie moge sie wypowiedziec akurat w tym watku.forum chyba jest po to aby rozmawiac.Z kad wiesz ...moze ja wlasnie chcialbym do tej szkoly uczeszczac i dlatego tutaj jestem zeby dowiedziec sie o zaletach jak i wadach tej szkoly OD LUDZI KTORZY TAM CHODZA...
SKORO JA NIE POWINIENEM SIE WYPOWIADAC BO DO OWEJ SZKOLY NIE CHODZE TO MOZE JUTA TEZ ZAMILKNIE I NIE KRYTYKUJE LUDZI CHODZACYCH DO IA bo sama tez tam nie chodzila ...do czego sie wczesniej przyznala.
a co do rocznika 71 to gosci tak jak juz tu ktos przede mna ci to powiedzial najpierw wzbogac jezyk o ę,ą,ź,ż...itd a pozniej przyczepiaj sie do literowek innych.
a skoro dalszej czesci nie rozumiesz do czego sie przyznales to chyba wlasnie ty malo tych szkol w swym zyciu skonczyles...
rocznik 1971:
"" wzbogac jezyk o ę,ą,ź,ż " ???? sam piszesz bez polskich znakow a mnie zarzucasz ze ich nie uzywam ????
Po co mialbym uzywac tych znakow ??? Nagle w Pl jestesmy ??? Nie widzisz roznicy pomiedzy ortografia i czcionkami ?
A to " Z kad " to z jakiego jezyka jest ???? Moze mnie oswiecisz .... Proponuje jednak odwiedzic to AI ..zawsze jest szansa ze sie troche polskiego nauczysz ... No w sumie tez cos ;)
edytaaa100:
Wszystkim goraco polecam IA Intensive czy klasyczny. Chodzilam do tej szkoly i w mojej grupie o dziwo nie bylo ani jednego Polaka. Po skonczeniu tej szkoly potrafilam nawiazac konwersacje po dunsku, kupic chleb w sklepie, spytac o to ktora godzina, itd....
Mozna powiedziec, ze szkola daje podstawy ale to praktyka czyni mistrza, wiec trzeba mowic, mowic i jeszcze raz mowic...po dunsku:-)
Juta:
Po przeczytaniu powyzszych postow pozostaje przy swoim zdaniu. Co wiecej, utwierdzili mnie Panstwo w przekonaniu, ze mam racje. A jak to jest z racja, wszyscy wiedza ;) Milego dnia zycze
paveldk:
"" wzbogac jezyk o ę,ą,ź,ż " ? sam piszesz bez polskich znakow a mnie zarzucasz ze ich nie uzywam ?
no wlasnie nie uzywam i dlatego nie czepiam sie o pierdoly . czy ktos napisze przez RZ czy Ż nie ma tu dla mnie zadnego znaczenia.To ty pierwszy sie czepiales wylapujac niedociagniecia w mojej pisowni,dlatego jak juz sie czepiasz to sam pisz poprawnie i nie rob z siebie idioty bo wszystkie twoje posty na tym portalu sa tylko i wylacznie negatywne i drwiace a nie o to tu chyba chodzi.zalozyles konto tylko po to zeby wyglaszac negatywne opinie?
Z tego co widac to ty i juta tylko drwicie z tych co chodza do IA i za wszelka cene chcecie wyrazic swoja opinie a nawet nie mieliscie zadnego kontaktu z ta szkola...no poza jakimis info od osob niby tam uczeszczajacych...na zasadzie ..TATA A MARCIN POWIEDZIAL...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej