Ogólne > Edukacja

IA sprogskole - kto skonczyl?

<< < (8/10) > >>

frisms:
PS. ze nie bylo ,nie chodzilem i nie chodze do IA sprogskole o ktorej tu mowa.

To po co sie udzielasz skoro tylko krtykujesz wypowiedz moderatora Juty i niczego nie wnosisz do watku,po za tym to milo z jej strony ze sie wytlumaczyla,bo wcale tego nie musi robic, tylko dlatego ze ktos inny ja obraza w postach

Rocznik 1971 mam nadzieje ze sie jeszcze spotkamy ale w innym watku, tak na marginesie ty wiesz co w trawie piszczy,masz trafne ”ostre” spojrzenie! Tak trzymac – jak pisal Jamjurand kiedys o ”zdrowiu mentalnym”

Pavelku - dk , kiedys tu byla wojna na temat ”kundli”, ah szkoda ze cie wtedy nie bylo ! to tutaj to zadna wojna tylko ”przekomarzanie” przyzwyczaj sie ...he,he  ;D

Ten cytat rocznik1971 mi sie najbardziej podoba

" I  tyle ..milej nauki w IA przez  nastepne  20 lat ."  ;)

ja tez bye,bye albo nie po dunsku raczej wypada

Farvel så længe

...no nie i sie pojawil w ostatniej chwili,a niech to "diabel nie śpi "  :P

marysha:
Jeśli ktoś wam mówi, żebyście zmienili szkołę na lepszą, to mądrze byłoby posłuchać. Znam ludzi którzy uczyli się na intensywnym na Hejrevej, przenosiły się do nich osoby z bardzo dobrą znajomoscią gramatyki od ,,pani Zosi,, i szczęki im opadały, bo okazywało się, ze za dużo nie potrafią. Żeby nie było, ,pani Zosia,, jest tylko symbolem bardzo średniej jakości nauczania. Ludzie, jeśli nie możecie uczyć się na intensywnym, który ma wymagania co długosci ,,przebiegu szkolnego,, i znajomości angielskiego/ nie musi być super, możecie uczyć się na kursie klasycznym. Trwa on dłużej, ale też jest dobry.
Nie robię tu nikomu reklamy, powtarzam tylko swoją opinię na temat, który był wałkowany tutaj naście razy.

rocznik 1971:
  """ Rocznik 1971 mam nadzieje ze sie jeszcze spotkamy ale w innym watku  ""
oj ...ja  cos  chyba  powaznie  w  poprzednim  wcieleniu  musialem przeskrobac ....   :-[ ;)

jamjurand:
Frisms to byla "higiena mentalna" :)
Dziwne dla mnie, ze nikt nie probuje zorganizowac grupy, wynajamujac prywatnego nauczyciela (studenta-blondyna-tubylce m/k) i poprosic o nauke wg. metody KISSa (przetlumaczony na dunski kurs angielskiego).To byl dla mnie i moich znajomych, zdecydowanie najlepszy i bardzo efektywny kurs dunskiego, niestety nie dla obibokow :)

Listener:
  :)

Witam towarzystwo.

2 fakty o mnie na dzien dobry.
Jestem tutaj nowy, to moj dziewiczy post, tak wiec Juta juz sobie tym nie zawracaj glowy i nie scieraj niepotrzebnie klawiatury:)
Skonczylem KISS sporo lat temu juz, do IA nigdy nie uczeszczalem wiec opinie o tej szkole, zarowno te pozytywne jak i negatywne raczej mnie nie kreca.

Zrobilem tak samo jak "Mieszkajaca w Danii", musialem tu zaistniec bo razi mnie zawzietosc z jaka Juta rzuca sie na wszystkich ktorzy pisza cokolwiek pozytywnego na temat tej szkoly.

Malinkaaa0071 niewinnie zaczela temat o certyfikacie i opiniach o szkole, Ty Juta wyjechalas od razu z wzywaniem Boga i jezdzisz po wszystkich co powiedza cos dobrego o IA.

To bardziej Ty stwarzasz wrazenie jakby lezalo w Twoim interesie zbrzydzenie ludzi do tej instytucji, bo kazdy post okrzykujesz jako reklame szkoly.
Probujesz zakrzyczec te kilka nowych osob zniechecic je do korzystania z forum?
Nie lepiej napisac jeden post i nie powtarzac tego samego przy kazdej nadarzajacej sie okazji?
Nie uwazasz ze Twoje wypowiedzi sa tutaj na tyle szanowane ze wystarczylo by bys napisala to tylko raz a nie parenascie?
Szukasz dziury w calym puszcajac domysly ze to jedna i ta sama osoba... az tak bardzo Ci zalezy zeby te opinie podwazyc? Dlaczego?

Zauwaz Juta ze nie kazdy geniusz, tudziez matol (nie wytykam tutaj palcami) uczy sie na swoj sposob, i kazdy przyswaja nowa wiedze jak jemu pasuje, oczywiscie szczere checi, sila i czas maja tutaj sporo do powiedzenia.

Piszesz ze wszystkie osoby z ktorymi mialas stycznosc i chodzily do IA uwazaja to za strate czasu... Moze rozszerz kregi znajomych.. o tych ktorzy potrafili sie nauczyc?
Nie jestem zlosliwy chociaz to moze tak brzmi, ale szufladkujesz ludzi a tego nie lubie.

Mozesz odpisac na moje pytania, jak nie, to tez przezyje, tylko prosze, nie powtarzaj swojej odpowiedzi z innych postow ze niby jestem nowy, reklamuje (bo akurat nie reklamuje, skupilem sie tylko na Twojej zawzietosci), lub co jest najbardziej smieszne ze ja i ci inni to jedna i ta sama osoba. Jestes moderator, sprawdz mojego maila, znajdz mnie na FB, sprawdz IP, zadzialaj w tle zamiast rzucac puste slowa na forum i odstraszac nowych potencjalnych forumowiczow ktorzy z pewnoscia moga tutaj wniesc cos dobrego.

Na razie Twoje odpowiedzi tego odbieram jako "wez swoje wiaderko i szpadelek i spadaj z mojej piaskownicy". Naprawde, jak nie stac Cie na powazna dyskusje to nie komentuj, spamu mamy wszedzie dosyc w sieci.

Aha, i jeszcze jedno..

Nie rob z siebie teraz ofiary, bo to juz ocieka zalem:) Bierz odpowiedzialnosc za swoje czyny i to co piszesz i nie uzalaj sie nad soba bo tu za duzo osob nie zaplacze nad Toba po tym co pisalas:) 

Zycze wszystkiego najlepszego:)

P.S.
Z gory przepraszam wszyskich zawzietych polonistow sledzacych forum, za ewentualne braki w interpunkcji lub ortografi, mam takie uwagi ogolnie gdzies,
ale juz wiecie ze to nie bylo umyslnie i nikt inny nie jest taki dobry w polskim jak wy bla bla bla, darujcie sobie komentowanie mojego postu tylko z tego powodu:)

Odnosnie uwag starszego pana z rocznika 71, to nie chce tego nawet komentowac, by nie dostarczac mu jeszcze wiecej informacji w ktorych to latwo sie moze pogubic:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej