Ogólne > Rodzina ...

rodzinne

<< < (2/12) > >>

monika25:
to ja juz nie wiem.

anha:

--- Cytat: monika25 w 13 Kwi 2011, 20:48:14 ---Witam.Ja urodzilam listopadzie,do tej pory nie otrzymalam jeszcze zadnego rodzinnego.Gdy w komunie pytalam to powiedzieli,ze to jest automatycznie.Czy to oznacza,ze w kwietniu dostane wyrownanie?

--- Koniec cytatu ---
Gdzieś pewnie wystapił błąd.Powinnaś pierwszy raz dostać w styczniu.Zarajestrowałaś dziecko w kościele?Masz dla niego żółtą kartę?Masz nem konto?
Co do wyrównania to nie wiem.

--- Cytuj (zaznaczone) ---Ja urodziłam córeczkę 3 października a kolejny zasiłek rodzinny jest 20 więc pani w komunie powiedziała, że dopabuse w styczniu otrzymam zasiłek. Natomiast jeśli mała urodziłaby się przed pierwszym października to pierwszy zasiłek dostałabym w październiku blablabla ale zagmatwałam
--- Koniec cytatu ---
To jest bardzo proste do zapamiętania.
Pierwszy zasiłek dostaje się w następnym kwartale po urodzeniu dziecka.
Np.dziecko urodzone w styczniu,lutym,marcu dostaje 20 kwietnia,
urodzone w kwietniu,maju,czerwcu dostaje w lipcu itd.

monika25:
Wszysko mam zalatwione.No nie wiem.Pojde i zapytam

[Posted on: 15 Kwi 2011, 18:16:18]
Witam.Pisze ponownie.Dzis 20 kwiecien,dzien rodzinnego.Dostalam przelew w kwocie 4248.I tu jest moje pytanie.Za ktory to jest okres?? od listopada do stycznia,od lutego do kwietnia,czy od maja do lipca?Bo sie pogubilam.Czy wyrownaja mi to? Dziekuje i pozdrawiam

varszafiak:
monika25 otrzymalas rodzinne za 2 kwartal 2011, czyli kwiecień, maj, czerwiec

HaniaSZ21:
Ja urodziłam 26marca a dziecko zgłosiłam u pastora 5kwietnia czy jest to możliwe że zbyt pózno je zgłosiłam ponieważ nie otrzymałam dzisiaj rodzinnego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej