No to sprobuj Willy grzanke (dobry chleb wymagany) z francuskim serem kozim (takim do smarowania)+ plasterki dobrego pomidora i na to filecik albo dwa ansjosa +listki bazyli+ wino (do tego preferuje czerwone np. cabernet sauvignion z Chile czy Argentyny).
Tak sie napalilem, ze zaraz polece do Irmy kupic ser, reszta lezy i czeka
.Dodam, ze ansjosy sa duzo tansze w Polsce.
Moja propozycja jest scisle zwiazana z pobliskim dniem wyplaty 
Albo: "mieszanke" soltørrede tomater (suszone pomidory w oleju), czosnek, salata-rucola i swieza bazylia, a zamiast sera topionego plasterek sera koziego nie topionego - nie musi byc fracuski.
[Posted on: 29 Maj 2011, 15:36:26]
Znalazlem kiedys taki przepis, ale jeszcze nie probowalem:
Forret til 4-6 personer eller som hovedret til 2 personer
4-6 skiver daggammelt brød, det kan være surdejsbrød, speltbrød eller en hvilken som helst brødtype der egner sig til at blive ristet
1 lille gedrulle, eller 1/2 stor gederulle, eksempelvis Soignon Buche, men det er ikke noget krav
1-2 kviste frisk rosmarin
skallen af 1 citron
nogle dråber olivenolie til hvert stykke brød
1-2 tsk honning pr. stykke brød
evt. en lille smule salt, smag dig frem
Skær brødet ud i tilpas tykke skiver. Fordel gedeosten på skiverne af brød, drys med citronskal og fordel et par blade rosmarin på hvert brød. Dryp nogle dråber olivenolie på brødet og rist brødene i ovnen i en 250 grader varm ovn i ca. 15 min. Eller til brødene er blevet gyldne og osten er smeltet. Fordel honningen rundhåndet over brødene mens de er varme og lige er kommet ud af ovnen. Server med det samme.