Ogólne > Rodzina ...
CIĄŻA
kicia:
;D konieccccc ;D
a tak z innej beczki ile czasu śpią Wasze pociechy tzn .chodzi mi o takie w wieku 6-8miesięcy bo u Nas coś nawaliło :'(mały zaczął budzić mi się w nocy i kręci się ,popłakuje ogólnie widać że jest podenerwowany tak jakoś 2 godz to trwa i to mniej więcej codziennie o tej samej godzinie zaczyna się nocna jazda zaczęło się to mniej więcej jakiś miesiąc temu nie wiem może to wina zębów ,albo tego że 3tygodnie byłam sama z nim w Polsce bez męża i tęsknił ale myślałam że po przyjeżdzie tutaj z powrotem wszystko wróci do normy a tu niestety :( kurczę jest na to jakaś rada ???
w ciągu dnia to różnie śpi ogólnie od pół do nawet 4 godzin dziennie:)
kaaarolina:
hej,
u mnie tez jest dramat z nocnym spaniem i tez szukam sposobu:( Adas budzi sie miedzy 1 a 2, czasem szybciej i do rana zazwyczaj juz co godzine a wstaje o 6, poki co jest na cycu takze karmie go i kimam ale ciezko jest, boje sie co zrobie jak go odstawie....Adas ma juz 6 miesiecy, szczerze mowiac myslalam ze w tym wieku juz bedzie ladnie spal...zwlaszcza ze w 5 miesiacu byly chyba z 4 nocki przespane do 4 czy 5 ale potem zaczely rosnac zęby i znowu to samo...takze chodze jak zombi.
vaxa_rys:
moje panny spia cale noce juz od kilku miesiecy,budza sie okolo 7:30 i brykają,o 8 daje im mleko,pobrykaja troszke i znow ida spac :) na godzinke. Od miesiaca zdarza im się obudzic w nocy,daje wtedy popic wody,potem smoczek, od razu zasypiaja,po chwili smoczki wyciagam(nie pozwalam spac ze smoczkami). Tak wiec nie narzekam, ale duzo lepiej spia od kiedy nie karmie, moze kaarolina spróbuj choc na noc dać małemu mleko mod. lub kaszke,powinien dluzej pospac.
kaaarolina:
vaxa_rys juz dawno daje na noc kaszke, wczesniej dawalam mm i nic to nie pomaga:( czy tak czy na wieczornym cycu spi tak samo:/ musze po prostu przestac mu dawac cyca w nocy, zamienic na wode...ale poki co jestem tak zmeczona ze nie moge sie za to zabrac....u nas to napewno przyzwyczajenie do cycusia a nie głód.
vaxa_rys:
calkiem mozliwe,znam rodzinke,gdzie mlody do 4 roku zycia co 2 h budzil sie z przyzwyczajenia zeby czegos sie napic...tragedia...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej